Παύλος Χαϊκάλης: "Ένα διάστημα κάποιοι μου κλείσανε τις πόρτες αλλά..." - Αφοπλιστικά ειλικρινής ο κορυφαίος Έλληνας κωμικός ηθοποιός!

Αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr!

Παύλος Χαϊκάλης:

Είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες κωμικούς και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, εκτός από ταλέντο διαθέτει και αφοπλιστική ειλικρίνεια και ταμπεραμέντο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άση Μπήλιου: "Έχω ψυχολογικό πρόβλημα να κάνω παιδί μήπως του..." - Εξομολόγηση της αστρολόγου!

Ο ηθοποιός παραδέχεται στο youweekly.gr πως υπήρξε περίοδος που κάποιοι του κλείσανε τις πόρτες και πως το αντιμετώπισε και εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ήταν μόλις δέκα ετών.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Βόλτα για ψώνια με την κούκλα 14χρονη κόρη της, Λυδία!

"Στα 10 μου έχασα τον πατέρα μου και μετά τη μάνα μου με εγκεφαλικό, την είχα στο κρεβάτι και την περιποιόμουν με τον αδερφό μου και τη νύφη μου, έχω περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, τις κρατάω μέσα μου σαν μνήμες αλλά δεν τις δημοσιοποιώ. Δεν καταλαβαίνει ο άλλος τι σημαίνει να έχεις πεινάσει, να έχεις μείνει χωρίς δουλειά. Τα παιδιά σήμερα έχουν εγκλωβιστεί σε έναν κόσμο επιθυμιών και εγώ αυτόν τον κόσμο δεν τον είχα. Μπορεί περνώντας τα χρόνια να τον δημιούργησα και να ξέφυγα κάποιες φορές, αλλά μετά επανήλθα.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: To video της κόρης της, Βαλέριας από το σπίτι τους! Η αποκάλυψη on air!

Στο θέατρο βρήκε εμπόδια ο Παύλος Χαϊκάλης ή ήταν ο δρόμος του πιο εύκολος; "Ένα διάστημα κάποιοι μου κλείσανε πόρτες, αλλά δόξα τον Θεό φαίνεται ότι έχω καλό κάρμα και επιβίωσα. Πήρα αρκετά πράγματα από πολλούς που δούλεψα μαζί τους, κάποιοι από αυτούς ήταν δύσκολοι άνθρωποι, αυτούς όμως που με βοήθησαν δεν τους ξεχνάω ποτέ. Ήμουν από τα παιδιά που δεν είχα δει θέατρο, δεν είχα διαβάσει, οι συνθήκες με φέρανε στο θέατρο και η ανάγκη μου να κάνω τον κόσμο να γελάει. Περιουσία μου είναι τα δυο μου χέρια, αν έβλεπα ότι δεν κάνω για τον χώρο θα έφευγα!" απαντάει ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης!