Άνθιμος Ανανιάδης: Γιατί αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης; Η μητέρα του Εύη Καραγιάννη ξεκαθαρίζει... (βίντεο)

Τι απαντάει η μητέρα του ηθοποιού;

Άνθιμος Ανανιάδης: Γιατί αμφισβητεί την πατρότητα του παιδιού της Μαρίας Νεφέλης; Η μητέρα του Εύη Καραγιάννη ξεκαθαρίζει... (βίντεο)

Μια κόντρα δίχως τέλος πάνω από ένα βρέφος εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα.

Άνθιμος Ανανιάδης και Μαρία -Νεφέλη Γαζή έγιναν γονείς πριν λίγο καιρό και όλα έμοιαζαν ιδανικά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Και όμως! Έχει σχέση με τον πιο καυτό παίκτη του Power of Love 2! (βίντεο)

Οι κοινές τους φωτογραφίες και τα τρυφερά στιγμιότυπα που δημοσίευαν οι δυο τους έκαναν τους πάντες να μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Το παραμύθι τους όμως δεν είχε... happy end! Το ζευγάρι χώρισε και μια αδιανόητη κόντρα ξεκίνησε πάνω από το νεογέννητο παιδί τους με αφορμή ένα test πατρότητας να εκκρεμεί!

Γιατί ο Άνθιμος ζητά επίμονα από την πρώην σύντροφο του να προβούν σε συναινετικό test dna που θα δείξει αν ο ηθοποιός είναι όντως ο πατέρας του παιδιού;

Την απάντηση έδωσε η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, κ. Εύη Καραγιάννη!

Δείτε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: "Ένα διάστημα κάποιοι μου κλείσανε τις πόρτες αλλά..." - Αφοπλιστικά ειλικρινής ο κορυφαίος Έλληνας κωμικός ηθοποιός!

H κ. Εύη Καραγιάννη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη, "Menios Live" και μίλησε για όλα χωρίς να... μασάει τα λόγια της!

"Γιατί έπρεπε να ζητηθεί dna; Από την δεύτερη μέρα της γέννας, δεν επέτρεπαν στον Άνθιμο να βλέπει το παιδί του! Ο Άνθιμος ήταν μέσα στο τοκετό. Το γεγονός της εγκυμοσύνης ήταν αναπάντεχο αλλά όλοι μας το αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά. Μας ενδιαφέρει μόνον το καλό του παιδιού. Πρωταρχικός μας λόγος και ρόλος είναι το καλό των παιδιών. Από τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα, που έφυγαν από το μαιευτήριο, έκλεισαν την πόρτα στον Άνθιμο. Δεν του επέτρεπαν να βλέπει το παιδί καθόλου σχεδόν αμέσως. Είναι οξύμωρο να ακούγεται ότι ο Άνθιμος δεν αναγνώρισε το παιδί. Απετράπη και αυτό. Είπαν ότι δήθεν θα γινόταν την άλλη εβδομάδα και δεν τον άφησαν να το κάνει!" ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, κ. Εύη Καραγιάννη!

Δείτε ακόμη: «Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με έχει διαγράψει από το Instagram. Μου κρατάει μούτρα για τη Νατάσα Καλογρίδη»!

"Υπέφερε για όλο αυτό το γεγονός ο Άνθιμος. Δεν αμφισβητούμε ότι το παιδί είναι του Άνθιμου όμως μετά από όλο αυτό αρχίζεις να αναρωτιέσαι "γιατί δεν με αφήνεις να δω το παιδί; Μήπως πρέπει να γίνει ένα τεστ πατρότητας". Εμείς θέλουμε να ζήσουμε με αυτό το παιδάκι." πρόσθεσε η κ. Εύη Καραγιάννη.

Δείτε το βίντεο: