Μαρία Ναυπλίωτου: Τι κοινό έχει με την Μαρία Κάλλας;

Τι αποκάλυψε η Μαρία Ναυπλιώτου;

Μαρία Ναυπλίωτου: Τι κοινό έχει με την Μαρία Κάλλας;

Έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους ενσαρκώνει η Μαρία Ναυπλιώτου!

Η αγαπημένη ηθοποιός όμως "κερδίζει" το στοίχημα και μπορεί να κάνει λόγο για την πιο μεγάλη "νίκη" της καριέρας της στο "Masterclass" που ρίχνει φως στην ζωή της αξεπέραστης Μαρίας Κάλλας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ζόρια για τον ηθοποιό! Γιατί άρχισε το... φτυάρισμα;

Η Μαρία Ναυπλιώτου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και αποκαλύπτει αν έχει κοινό στοιχείο με την Μαρία Καλλάς αλλά αναφέρεται και στην προσωπική της ζωή!

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αποκαλύπτει τα πάντα για τα παιδικά του χρόνια! Που μεγάλωσε ο πρωταγωνιστής του "Τατουάζ";

Την Κάλλας την κυνηγούσαν οι παπαράτσι….

Ήταν από τα πρώτα θύματα του φαινόμενου παπαράτσι και της αγάπης για σκάνδαλα. Την ξάφνιαζε όλο αυτό και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Την πανικόβαλε συχνά.

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Θέλει να πετύχει δέκα στόχους μέσα στο 2019! Ποιος είναι ο τρίτος;

Εσένα σε ενοχλεί να κρέμεται η προσωπική σου ζωή στα μανταλάκια, Μαρία;

Όσες, ελάχιστες φορές έγινε κάποια αναφορά στην προσωπική μου ζωή, που προφυλάσσω, είχα ενοχληθεί πολύ, δεν στο κρύβω. Δεν έχει έτσι κι αλλιώς κανένα ενδιαφέρον για κανέναν το τι κάνω όταν δεν βρίσκομαι στη σκηνή, αλλά ειλικρινά με ενοχλεί να γραφτεί ή να ειπωθεί οτιδήποτε, γιατί έχω επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια να υπάρχω στον χώρο μέσα από τη δουλειά μου και μόνο από αυτή.