Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τις τελευταίες ώρες πριν κλείσει τα μάτια του - «Την προηγούμενη ημέρα πριν πεθάνει...»!

Η αποκάλυψη 15 χρόνια μετά...

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για τις τελευταίες ώρες πριν κλείσει τα μάτια του - «Την προηγούμενη ημέρα πριν πεθάνει...»!

Μια αποκάλυψη για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ είδε το φως της δημοσιότητας.

Η Ρίκα Διαλυνά, παραχώρησε συνέντευξη στο Youweekly.gr και μίλησε για τις στιγμές που έζησε με τον αείμνηστο ηθοποιό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πωλίνα Φιλίππου: Δείχνει για πρώτη φορά το 26 ημερών μωρό της και "λιώνει" το Instagram!

Άρα έχετε ζήσει στιγμές μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ως γείτονες;

Ναι, βέβαια, είχαμε καλές σχέσεις. Δεν είχε μόνο επώνυμους φίλους, έκανε παρέα και με απλούς ανθρώπους, με ψαράδες, η μπογιατζήδες, δεν τον ένοιαζε ποιος ήταν ο άλλος. Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα πριν πεθάνει είχε γλέντι στο σπίτι του μέχρι τις δυο το βράδυ και παραξενευτήκαμε γιατί αυτό καθόλου δεν το συνήθιζε. Το πρωί έφυγε από τη ζωή. Στις τρεις ημέρες, εγώ, η Πωλίνα και η Ελπίδα (σ.σ. οι γνωστές τραγουδίστριες) που είχαν τα σπίτια τους δίπλα, φωνάξαμε έναν παπά και του κάναμε μνημόσυνο.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Οι απιστίες του Αργυρόπουλου και το test πατρότητας που δεν έγινε ποτέ! (βίντεο)

Μάλιστα, την συνέντευξη της πρόβαλαν και στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος την έβγαλε στον αέρα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

«Όταν κατά το μεσημέρι στις 12 μαθαίνουμε ότι είχε πεθάνει ο Δημήτρης δεν το πιστεύαμε. Ήταν ένα σοκ για όλους μας...», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: