Έλλη Στάη: Βλέπει ξανά τα δελτία της για να διορθώσει τα λάθη; Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος;

Τι απάντησε η Έλλη Στάη;

Έλλη Στάη: Βλέπει ξανά τα δελτία της για να διορθώσει τα λάθη; Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος;

Η δυναμική δημοσιογράφος έχει κάνει το τηλεοπτικό της comeback μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Open!

Η Έλλη Στάη, με χρόνια εμπειρίας στο ρεπορτάζ, αποκάλυψε αν την απασχολούν και αν την επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Έσκασαν "βόμβες"! Η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς και το ξέσπασμα της Λέκα! (βίντεο)

"Δεν παρουσιάζουμε απλώς τις ειδήσεις, είμαστε δημοσιογράφοι που υπογράφουμε την είδηση με τον τρόπο που την παρουσιάζουμε και τη σχολιάζουμε. Εννοείται πως όταν υπάρχουν μετρήσεις, τις παρακολουθείς. Αυτό που δεν κάνεις ποτέ είναι να αλλοιώνεις τους στόχους σου με γνώμονα τα νούμερα τηλεθέασης. Η ενημέρωση είναι το πιο ευαίσθητο κομμάτι ενός καναλιού με πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα και εκεί θα πρέπει να έχει κανείς τη μεγαλύτερη επιμονή για να δώσεις αυτό που έχεις σχεδιάσει ως αντίληψη και ως άποψη. Αυτό κάνουμε εμείς. Αν με ρωτάς για τα νούμερα τηλεθέασης του δελτίου, θα σου πω πως το περιεχόμενο ενός δελτίου δεν θα πρέπει να άγεται και να φέρεται από την τηλεθέαση. Θα πρέπει να την υπολογίζει, να κάνει διορθωτικές κινήσεις, αλλά δεν πρέπει να χάνει το στόχο του. Δεν μπορώ δηλαδή από τη μια μέρα στην άλλη, ενώ θέλω να χάνω πολιτική ενημέρωση, να γίνω trash ή πολύ light. Αυτή είναι εύκολη συνταγή. Η δύσκολη είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσεις με το σωστό τρόπο. Αν έχεις περιγράψει τι είναι αυτό που θες να κάνεις, θα πρέπει να παλέψεις με όλα όσα έχεις. Κι αυτό απαιτεί δουλειά και χρόνo" είπε η Έλλη Στάη στο περιοδικό People.

Δείτε ακόμη: Power of Love 2: Ποιος παίκτης είχε εμφανιστεί δίπλα σε s3xy ηθοποιό μόνο με το μποξεράκι του;

Ανήκει στην κατηγορία εκείνων των παρουσιαστών που η καθημερινότητα τους καθορίζεται στις 7.00 το πρωί, την ώρα δηλαδή που φτάνουν τα νούμερα τηλεθέασης; "Δεν υπήρξα ποτέ από αυτούς. Εγώ είμαι με τους άλλους, με εκείνους που πιστεύουν πως πρέπει να βάλεις σφραγίδα προϊόντος. Άπαξ και τη βάλεις, συζητηθείς με τον τρόπο που θέλεις εσύ α συζητηθείς, παράγεις σωστή ενημέρωση, παράγεις αναμεταδιδόμενη ενημέρωση – πράγμα που το Open κάνει από την πρώτη μέρα - κοιτάς και τις υπόλοιπες παραμέτρους, συνεχίζοντας να δουλεύεις αδιάκοπα" απάντησε η Έλλη Στάη.

Δείτε ακόμη: The 2Night Show: H hot Τούνη, η πανέμορφη Ηλιάνα και ο ειλικρινής Λευτέρης Πετρούνιας!

Βλέπει ξανά τα δελτία της για να διορθώσετε κάποιες αστοχίες; "Τις αστοχίες μας τις γνωρίζουμε πριν βγούμε καν, στον αέρα. Συζητάμε, βλέπουμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε… Εννοείται πως είναι συνεχώς στη σκέψη μας" αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.