The 2Night Show: H hot Τούνη, η πανέμορφη Ηλιάνα και ο ειλικρινής Λευτέρης Πετρούνιας!

Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

The 2Night Show: H hot Τούνη, η πανέμορφη Ηλιάνα και ο ειλικρινής Λευτέρης Πετρούνιας!

Ονόματα "φωτιά" της ελληνικής showbiz που ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων για πολύ καιρό είναι καλεσμένοι στο «The 2night show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι κόρη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού!

Στο πρώτο επεισόδιο του «The 2Night Show» για το 2019, o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Λευτέρη Πετρούνια. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο χέρι του και το χειρουργείο. Με εξομολογητική διάθεση, αναφέρεται στο ενδεχόμενο γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε ακόμη: Παύλος Παπαδόπουλος: Ξεσπά ο παίκτης του Power of love για τα... "φασιστικά" τατουάζ του - «Ανιστόρητοι...»!

Ο Γρηγόρης καλωσορίζει στην εκπομπή και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ. Αρχικά την υποδέχονται οι «Μύγες», κάνοντας της ένα casting, τελείως ανατρεπτικό και απρόβλεπτο. Το πανέμορφο μοντέλο, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα της στο εξωτερικό και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: «Την Τραϊάνα Ανανία δεν τολμάς να την κοιτάξεις και σε βρίζει»! (Βίντεο)

Επίσης, στο «The 2Night Show» έρχεται η Ιωάννα Τούνη. Τι της έχουν ετοιμάσει οι «Μύγες» στο καμαρίνι αναμονής; Πώς θα αντιδράσει, όταν τα αγόρια αρχίσουν να της κάνουν περίεργες ερωτήσεις; Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, δίνει τις δικές της απαντήσεις στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί.