Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Το απίστευτο βέτο του Πετρούνια στον Αρναούτογλου για τη Μιλλούση! «Θα έρθω από εκεί αν συνεχίσεις και...»

Και όμως το είπε!

Το απίστευτο βέτο του Πετρούνια στον Αρναούτογλου για τη Μιλλούση! «Θα έρθω από εκεί αν συνεχίσεις και...»
News 10.01.2019 13:00

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2nigh Show", βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος είχε διάθεση για αποκαλύψεις!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάλιστα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο άγνωστο σκηνικό που είχε διαδραματιστεί κατά την διάρκεια της συμμετοχής της συντρόφου του, Βασιλικής Μιλλούση, στο Nomads. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτο άδειασμα Σπυρόπουλου στον Ζησάκη! «Έστηνε συναδέλφους στις πρόβες, τον έπαιρνε ο ύπνος από βραδινές κρεπάλες...» (Βίντεο)

«Θα πω κάτι που θα το πω για πρώτη φορά, αλλά δεν γίνεται να μην το πω. Έχει να κάνει με τον Λευτέρη και τη Βασιλική, όπως ζούσα εγώ τη Βασιλική στο Nomads. Κάποια στιγμή αγχώθηκες και κατανοητό. Αγχώθηκες πώς ένας αθλητής ή μια αθλήτρια με πέντε, δέκα περιστατικά που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα παιχνίδι, όπως το άγχος σου σαν αθλητής ήταν να προστατέψεις τη Βασιλική.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Για ψώνια στην Κηφισιά με την κόρη της Λυδία!

Ξέρω ότι μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να δημιουργήσει τόσο κακές εντυπώσεις για έναν άνθρωπο, που 30 χρόνια να είναι άψογος, να πάει να κλειστεί σε ένα παιχνίδι για ένα μήνα και ένα στράβωμα, μια κακή συνεννόηση, ένας καβγάς με κάποιον πολύ συμπαθή ή οτιδήποτε άλλο να καταστρέψει όλο του το προφίλ που έφτιαχνε 30 χρόνια στη ζωή του.

Αυτό σε έκανε να αγχωθείς και πολλές φορές να φτάσεις στο σημείο να πάρεις τηλέφωνο, να κάτι που το λέω για πρώτη φορά, και να πεις “παιδιά, προσοχή τη Βασιλική, μη χαλάσουμε όλο αυτό που έφτιαξε η γυναίκα για ένα παιχνίδι”. Τα λέω σωστά;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

ΟΛευτέρης Πετρούνιας δε, δε δίστασε να αποκαλύψει: «Ναι, εντάξει, το είπα λίγο λιγότερο ευγενικά. Θα έρθω εκεί, λέω, να την πάρω με το αεροπλάνο και να φύγουμε»

Share