Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλη: Happy moms! Στην παιδική χαρά με τα παιδιά τους!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Ελεονώρα Μελέτη - Φλορίντα Πετρουτσέλη: Happy moms! Στην παιδική χαρά με τα παιδιά τους!

Μπορεί το 2018 να ανήκει στο παρελθόν, είναι σίγουρο όμως ότι τόσο η Ελεονώρα Μελέτη όσο και η Φλορίντα Πετρουτσέλη θα έχουν πολλά να θυμούνται από την χρονιά αυτή.

Περισσότερο βέβαια, τον ερχομό των παιδιών του -με τον Θοδωρή Μαροσούλη και τον Άρη Γούτο αντίστοιχα- που τους άλλαξε την ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απίστευτο άδειασμα Σπυρόπουλου στον Ζησάκη! «Έστηνε συναδέλφους στις πρόβες, τον έπαιρνε ο ύπνος από βραδινές κρεπάλες...» (Βίντεο)

Όσο ξαφνική και αναπάντεχη ήταν η είδηση πως παντρεύονται άλλο τόσο ξαφνικές ήταν και οι εγκυμοσύνες τους, αλλά σήμερα και οι δυο χαμογελούν περήφανες με τις κόρες τους, Αλεξάνδρα και Μαρία, έχοντας ενεργό ρόλο στο μεγάλωμα τους.

Δείτε ακόμη: Power of love: Παίκτης είχε εμφανιστεί μόνο με το μποξεράκι του στο πλευρό της Νατάσας Καλογρίδη!

Οι ευθύνες της Ελεονώρας Μελέτη δεν σταματούν, μες την ίδια να... γλιτώνει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας για την προετοιμασίας της εκπομπής της, στην αγκαλιά της 8 μηνών, Αλεξάνδρας πηγαίνοντας την στις κούνιες. Παρέα της, και η Φλορίντα Πετρουτσέλη με την κόρη της.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Ζουρνατζή: Η νέα εξομολόγηση για την κακοποίηση από σύντροφο της! «Τα πλευρά μου είναι ραγισμένα από εκείνον...»

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τις δυο χαρούμενες μαμάδες στα παιχνίδια με τα παιδιά τους σε παιδική χαρά της Γλυφάδας.