Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Ορφανός: Μιλάει για τον 3,5 ετών γιο του! - "Δεν κάνω όνειρα..."

Τι είπε ο ηθοποιός;

Νίκος Ορφανός: Μιλάει για τον 3,5 ετών γιο του! -
News 10.01.2019 19:13
Follow us on Google News

Περήφανος μπαμπάς που καμαρώνει το παιδί του, είναι ο Νίκος Ορφανός!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και μίλησε για τον 3,5 ετών γιο του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: Περιπέτεια για τον ηθοποιό! Ευτυχώς είχε την καλύτερη παρέα στο πλευρό του...

Πως νιώθει ο Νίκος Ορφανός όταν είναι στη σκηνή και από κάτω είναι ο γιος του και παρακολουθεί την παράσταση; "Ναι, ο γιος μου έχει δει το παιδικό έργο 4-5 φορές, αντιλαμβάνεται, απομνημονεύει σκηνές και διάλογους, ενώ με ρωτάει συνέχεια για το θέατρο. Τώρα καταλαβαίνει όταν λείπω πού πηγαίνω, καταλαβαίνει ότι είμαι στην παράσταση, έχει εικόνα του τι είναι αυτό και ποια είναι η δουλεία μου, τι ακριβώς κάνω. Γίνεται ένας καλός θεατής, μικρός ακόμα, αλλά είναι προσηλωμένος, δεν κάνει φασαρία, κάθεται και βλέπει το έργο με προσοχή. Κοιτάζει τις λεπτομέρειες της παράστασης, ενώ κάθε φορά ανακαλύπτει κι ένα καινούργιο στοιχείο. Είναι ένα «σφουγγάρι» που «ρουφάει» πληροφορίες" είπε ο Νίκος Ορφανός.

Δείτε ακόμη: The 2Night Show: Οι τρεις καλεσμένες που θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση!

Πως έχει επηρεαστεί η ψυχολογία του όταν στην πλατεία του θεάτρου τον παρακολουθεί πλέον ο γιος του; "Ως ηθοποιός παίζω με μεγαλύτερη χαρά, γιατί πια έχω κι έναν πολύ βασικό λόγο να κάνω και το γιο μου, μαζί με τους άλλους μικρούς και μεγάλους θεατές, να χαρούν και να διασκεδάσουν, δεν αλλάζει κάτι για μένα. θα κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει, τώρα πια χαίρομαι που μπορώ και παίζω σε μια δουλειά που μπορεί να τη δει ο γιος μου, να την αντιληφθεί, γιατί πέρυσι δεν μπορούσε να αντιληφθεί κάτι, ήταν πιο μικρός. Φέτος που μπορεί να το αντιληφθεί χαίρομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο μπορώ να το μοιραστώ και μαζί του" απάντησε ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Χαρές και πανηγύρια στο πλατό! Έσβησαν κεράκια και το έριξαν στο χορό και το φαγητό! (βίντεο)

Ποια είναι τα όνειρα του για το παιδί του; "Δεν κάνω όνειρα για το μικρό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλός άνθρωπος κι εγώ όσο μπορώ να είμαι, ένας ενθαρρυντικός μπαμπάς, που με αγάπη θα είμαι εκεί πάντα για αυτόν, σε οτιδήποτε με χρειαστεί, θέλω να είναι γερός, με ελεύθερη σκέψη και να κάνει τις δικές του επιλογές. Δεν έχω όνειρα να κάνει κάποιο επάγγελμα ή οτιδήποτε άλλο, εδώ δεν κάνω όνειρα για μένα" είπε ο ηθοποιός.

Share