Ζέτα Δούκα: Μας συστήνει τις μεγάλες της αδυναμίες! Οι δυο γυναίκες που τη στηρίζουν στα δύσκολα...

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram...

Ζέτα Δούκα: Μας συστήνει τις μεγάλες της αδυναμίες! Οι δυο γυναίκες που τη στηρίζουν στα δύσκολα...

Με μια και μόνο ανάρτηση κατάφερε και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους η Ζέτα Δούκα!

Η όμορφη ηθοποιός, σύστησε στους followers της, τις δυο μεγάλες της αδυναμίες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ψέμα για την Καρέζη, οι μεγάλοι της φόβοι, το άγνωστο περιστατικό με τον Τέως και το φρικτό σήριαλ της Γερονικολού! (βίντεο)

Πρόκειται για τις δυο γυναίκες που είναι πάντα δίπλα της στα δύσκολα, τη στηρίζουν και της δίνουν δύναμη!

Αυτές δεν είναι άλλες από τη μητέρα και τη θεία της!

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Κάθε μέρα και ένας στόχος! Όσα αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια...

"Πόση δύναμη μου δίνετε, κύριες μου! Μητέρα και θεία, αδερφές μοναδικές... Πάντα κοντά, πάντα μαζί, στα καλά και στα κακά, τα δύσκολα και τα εύκολα! Ευλογημένες και τυχερές που έχετε η μια την άλλη και τυχερή κι εγώ που σας έχω πλάι μου! Ό,τι κι αν σας κάνω, το δέχεστε. Όσο κι δεν γκρινιάζω, με ανέχεστε. Μπορεί η μια από σας να με γέννησε αλλά πια , δεν ξεχωρίζω ποια είναι η μητέρα μου!

Δείτε ακόμη: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

Είστε το ίδιο για μένα, και μου δίνετε το ίδιο μάθημα ζωής : ν αγαπάω, να συγχωρώ , να αφοσιώνομαι εκεί που θέλω... ( Η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα στα 80στά γενέθλια της κυρίας που είναι δίπλα μου, της μαμάς μου που δεν με γέννησε...) #mother #aunt #sisters#love #gratitude" έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας και πόζαρε δίπλα τους χαμογελαστή!

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πόση δύναμη μου δίνετε, κύριες μου! Μητέρα και θεία, αδερφές μοναδικές... Πάντα κοντά, πάντα μαζί, στα καλά και στα κακά, τα δύσκολα και τα εύκολα! Ευλογημένες και τυχερές που έχετε η μια την άλλη και τυχερή κι εγώ που σας έχω πλάι μου! Ό,τι κι αν σας κάνω, το δέχεστε. Όσο κι αν γκρινιάζω, με ανέχεστε. Μπορεί η μια από σας να με γέννησε αλλά πια , δεν ξεχωρίζω ποια είναι η μητέρα μου!Είστε το ίδιο για μένα, και μου δίνετε το ίδιο μάθημα ζωής : ν αγαπάω, να συγχωρώ , να αφοσιώνομαι εκεί που θέλω... ( Η φωτογραφία τραβήχθηκε σήμερα στα 80στά γενέθλια της κυρίας που είναι δίπλα μου, της μαμάς μου που δεν με γέννησε...) #mother #aunt #sisters #love #gratitude

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις