Νικολέττα Ράλλη-Γιώργος Μαυρίδης: Tίτλοι τέλους για το ζευγάρι; Τα προβλήματα και η απόσταση!

Όλη η αλήθεια για όσα ακούγονται!

Νικολέττα Ράλλη-Γιώργος Μαυρίδης: Tίτλοι τέλους για το ζευγάρι; Τα προβλήματα και η απόσταση!

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέτα Ράλλη, παρότι ζουν έναν μεγάλο έρωτα, αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της απόστασης που τους χωρίζει...

Ευχάριστη έκπληξη ήταν για όλους µας το περασµένο καλοκαίρι η αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη ερωτεύτηκαν παράφορα στα τηλεοπτικά πλατό. Διαβάστε παρακάτω...

Το πάθος τους και οι έξωθεν µαρτυρίες το διάστηµα που µεσολάβησε µέχρι σήµερα αποκάλυπταν ένα πραγµατικά ερωτευµένο ζευγάρι, που δεν θα σταµατούσε µπροστά σε κανένα εµπόδιο.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Tο πρόγραμμα που χτύπησε... κόκκινο στην τηλεθέαση!

Η σχέση από απόσταση που σύναψαν από την πρώτη κιόλας ηµέρα ήταν και συνεχίζει να είναι µια πρόκληση για τους δυο τους, παραδέχονται όµως σε δικούς τους ανθρώπους πως δυσκολεύονται αρκετά να ρυθµίσουν έτσι το πρόγραµµά τους κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας ώστε να συναντηθούν, να περάσουν τρυφερές στιγµές και να αφιερώσουν τον χρόνο που θα ήθελαν ο ένας στον άλλον.

Τον πρώτο καιρό του έρωτα και του πάθους τους, το ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη έµοιαζε παιχνιδάκι για το ζευγάρι. Εντούτοις, η απόσταση αποδεικνύεται πως είναι ένας πολύ πιο ψυχοφθόρος παράγοντας απ’ όσο υπολόγιζαν. Αλλωστε, η συγκατοίκηση δεν είναι στα άµεσα σχέδιά τους, καθώς οι επαγγελµατικές τους δραστηριότητες τους υποχρεώνουν να ζουν εκείνη στην Αθήνα και εκείνος στη Θεσσαλονίκη. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει η Νικολέτα Ράλλη σε συνέντευξή της, «δεν θα συγκατοικούσα µε κάποιον αν δεν παντρευόµασταν». Για την όµορφη παρουσιάστρια η δουλειά είναι το σηµαντικότερο πράγµα στη ζωή της αυτόν τον καιρό, γράφει το δημοσίευμα της "Realnews".

Εάν ο Γιώργος Μαυρίδης της ζητούσε να τον επισκεφθεί στη συµπρωτεύουσα, θα το έκανε, ωστόσο δύσκολα θα µετακόµιζε µόνιµα εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τον διάσηµο tattoo artist, που διατηρεί στούντιο µε τατουάζ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται πυρετωδώς εκεί. Παράλληλα, µέχρι πρότινος παρουσίαζε και την εκποµπή «Beat Buzzer» στον ΑΝΤ1. Ζει µόνιµα στη γενέτειρά του, που την αγαπάει πολύ και δεν θα ήθελε να την εγκαταλείψει για την Αθήνα.

Δείτε ακόμη: Υπάτιος Πατμάνογλου: Το αστρονομικό ποσό της αποζημίωσης για την τραγωδία Αθηνών - Λαμίας!

Η Νικολέττα για εκείνον είναι «η µία στο εκατοµµύριο», όπως είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram, όµως δεν θα την ακολουθούσε εύκολα στην Αθήνα. Τα Χριστούγεννα ήταν περίεργα για το ζευγάρι. Ο Γιώργος Μαυρίδης ταξίδεψε και για µερικές ηµέρες στην Ιταλία για διακοπές, χωρίς όµως τη συνοδεία της συντρόφου του, αφού η Νικολέττα παρέµεινε στην Αθήνα για επαγγελµατικούς λόγους. Οι δυο τους, παρά τις αντιξοότητες, δηλώνουν τρελά ερωτευµένοι, ενώ άνθρωποι του στενού τους κύκλου λένε πως ταιριάζουν πολύ µεταξύ τους και πως νιώθουν σαν να ήταν πλασµένοι ο ένας για τον άλλον από την ηµέρα που γεννήθηκαν.

Η ίδια η Νικολέττα έχει πει πως από το πρώτο τους ραντεβού τον λάτρεψε, ενώ κι εκείνος, µόλις την είδε στο πλατό της εκποµπής της «Καλοκαίρι µαζί στις 10», δεν µπορούσε να πάρει τα µάτια του από πάνω της και τη φλέρταρε συνεχώς, ακόµα και στον αέρα της εκποµπής. Οι φίλοι τους πιστεύουν πως οι δυο τους θα βρουν τον τρόπο να κρατήσουν τη φλόγα του έρωτά τους ζωντανή και ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες έχουν βρεθεί στον δρόµο τους, προκειµένου να ζήσουν την ευτυχία τους ανενόχλητοι.