Ένα χρόνο άντεξε η σχέση τους! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μόλις χώρισε...

Δείτε ποια είναι!

Ένα χρόνο άντεξε η σχέση τους! Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μόλις χώρισε...

Ένα χρόνο κράτησε η σχέση τους! Η αγαπημένη ηθοποιός πλέον είναι single καθώς χώρισε από τον σύντροφο της!

Η Πωλίνα Γκιωνάκη και ο σκηνοθέτης Γιάννης Βαμβακάς, οι οποίοι εδώ και έναν χρόνο διατηρούσαν προσωπική αλλά και επαγγελματική σχέση πλέον δεν είναι ζευγάρι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η πιο σικάτη εμφάνιση ever! Η φωτογραφία θα σας αφήσει... άφωνους!

Ωστόσο, οι δυο τους παρέμειναν συνεργάτες, τουλάχιστον για την καινούργια θεατρική δουλειά της ηθοποιού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, που σκηνοθέτησε ο πρώην σύντροφός της. Η παράσταση έχει τίτλο «Ονομάζομαι... άγνωστη» και ανεβαίνει στις 25 Ιανουαρίου στο θέατρο Αλκμήνη.

Δείτε ακόμη: Ένα βήμα πριν το γάμο το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

"Ημασταν έναν χρόνο μαζί και χωρίσαμε φιλικά, όχι γιατί μπήκε στη μέση τρίτο πρόσωπο, αλλά λόγω του ότι δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες. Παραμένουμε συνεργάτες με καλή και -γιατί όχι;- φιλική διάθεση» λέει αποκλειστικά στην "Espresso" η κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, η οποία αυτές τις μέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της παράσταση, που, όπως και οι τελευταίες θεατρικές δουλειές της, φέρει την υπογραφή της στο κείμενο.

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη-Γιώργος Μαυρίδης: Tίτλοι τέλους για το ζευγάρι; Τα προβλήματα και η απόσταση!

Αυτή τη φορά το έργο της δεν είναι μονόλογος, καθώς στη σκηνή θα βρίσκεται και η Κρινιώ Νικολάου, η οποία θα παίζει πιάνο και θα συμμετέχει στα δρώμενα ως αφηγήτρια. Οσο για το θέμα του; Η δημιουργός μάς αποκαλύπτει ότι αναφέρεται στις ανθρώπινες σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην προδοσία.