Ρία Αντωνίου: Σπάει τη σιωπή του ο επιχειρηματίας για τον βιασμό! Οι πρώτες δηλώσεις...

Τι αναφέρει για το επίμαχο περιστατικό;

Ρία Αντωνίου: Σπάει τη σιωπή του ο επιχειρηματίας για τον βιασμό! Οι πρώτες δηλώσεις...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση που έφερε στο φως η εφημερίδα Espresso, σύμφωνα με την οποία, η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε τον επιχειρηματία σύντροφό της για βιασμό.


Το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου, ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αθανάσιος Ζαμάνης, μίλησε τηλεφωνικά και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το περιστατικό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz βαφτίζει το μωράκι του!


Ο ίδιος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει κατηγορούμενος. Θέλω να δηλώσω το εξής. Δεν έχω εξουσιοδότηση από τον εντολέα μου να πω κάτι για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο εντολέας μου αρνείται τις αποδιδόμενες καταγγελίες, τις χαρακτηρίζει ψευδείς και συκοφαντικές και όταν κληθεί, αν κληθεί από τη δικαιοσύνη, θα εισφέρει ότι έχει εκείνος για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πέραν τούτου δεν έχω την εντολή να κάνω κάποια δήλωση. Αν σχηματιστεί δικογραφία θα το δούμε. Δεν έχουμε δικογραφία στα χέρια μας».

Δείτε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα: Ραγίζει καρδιές! Οι νέες σπαρακτικές δηλώσεις μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή! (Βίντεο)

Παράλληλα σε επιστολή του η οποία διαβάστηκε στην εκπομπή ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες. Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου». Δείτε το σχετικό βίντεο: