Power of Love 2: Η αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε από το Γιάννη και την Αργυρώ! Ήταν ζευγάρι πριν μπουν στο παιχνίδι! (Βίντεο)

Όλα όσα δήλωσαν στο χθεσινό επεισόδιο του Power of Love...

Power of Love 2: Η αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε από το Γιάννη και την Αργυρώ! Ήταν ζευγάρι πριν μπουν στο παιχνίδι! (Βίντεο)

Με αφορμή τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά "Για τη παρέα" , τοποθετήθηκαν οι δύο παίκτες. Ο λόγος για τον Γιάννη Κοπιδάκη και την Αργυρώ Τσιοράνου όπου απάντησαν ανοιχτά για τη σχέση τους πριν μπουν στο παιχνίδι της αγάπης.

Οι φωτογραφίες από τα social media των παικτών έγιναν αφορμή για την Μαρία Μπακοδήμου να θέσει ξανά το θέμα της σχέσης τους και να ενημερώσει τους υπόλοιπους παίκτες για το τι ακριβώς είχε συμβεί. Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γιάννης αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση του με την Αργυρώ καθώς και το λόγο που είπε ψέματα.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Χαμός στο πλατό! «Backstage με έπιασε και μου ζήτησε να στήσουμε καβγά» (Βίντεο)

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου που δεν μπόρεσα να πω την αλήθεια από την αρχή. Με την Αργυρώ όντως είχαμε σχέση όμως όταν ήρθα εδώ, δεν είχαμε σχέση. Όταν την είδα στο διπλανό σπίτι, δεν το πίστευα… Δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω» είπε ο Γιάννης ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε ακόμη: Παναγιώτης Θεόφιλος - Άννα Λορένη: Τίτλοι τέλους για το πρώην ζευγάρι του «Power of love» - Η ανακοίνωση στο Instagram!

Παράλληλα, η Αργυρώ, η οποία αποχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή από το παιχνίδι, σε σύνδεση μέσω Skype με το σπίτι των γυναικών τοποθετήθηκε για τη σχέση που είχε με το Γιάννη πριν μπει στο παιχνίδι αλλά και το λόγο που τους χώρισε. Δείτε το σχετικό βίντεο: