Ρία Αντωνίου: Τι ισχύει τελικά με τον βιασμό της; Η εκδοχή του επιχειρηματία!

Η δική του αλήθεια για το περιστατικό!

Ρία Αντωνίου: Τι ισχύει τελικά με τον βιασμό της; Η εκδοχή του επιχειρηματία!

Σε ένα σίριαλ για γερά νεύρα, με εκατέρωθεν κατηγορίες εξελίσσεται η υπόθεση βιασμού της Ρίας Αντωνίου, που φέρεται να έγινε από τον πρώην σύντροφό της.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, υποστηρίζει πως αλλιώς εξελίχτηκαν τα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω...


Συγκεκριμένα φιλικό περιβάλλον του επιχειρηματία διέρρεε πως οι δυο τους δεν συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο, αλλά σε ενοικιαζόμενο σπίτι για να μιλήσουν για τη σχέση τους, η οποία περνούσε κρίση.

Δείτε ακόμη: Power of Love 2: Η αποκάλυψη που όλοι περιμέναμε από το Γιάννη και την Αργυρώ! Ήταν ζευγάρι πριν μπουν στο παιχνίδι! (Βίντεο)

Το Σάββατο όμως συνέβη κάτι απρόσμενο που πυροδότησε την οργή της ξανθιάς καλλονής. Σύμφωνα λοιπόν με τον επιχειρηματία, η Ρία Αντωνίου τον έπιασε την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο με γνωστή τραγουδίστρια με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών. Ακολούθησε καβγάς, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους τα βρήκαν κάνοντας σεξ.

Το πρωί της Κυριακής την ώρα που οι δυο τους έπιναν τον καφέ τους, έπεσε ξανά στο τραπέζι το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας με συνέπεια να ακολουθήσει ακόμη ένας καβγάς. Το ζευγάρι συμφιλιώθηκε ξανά κάτω από τα… σκεπάσματα με τον επιχειρηματία να μένει ήσυχος πως όλα είναι καλά.

Δείτε ακόμη: Θέμης Αδαμαντίδης: Τραγούδησε «a cappella» το «Στην καρδιά» και μάγεψε την Μελέτη! (Bίντεο)

Όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, στη συνέχεια η Ρία Αντωνίου έφυγε από το σπίτι λέγοντας του πως πάει για καφέ με τις φίλες της, αλλά κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων όπου και τον κατήγγειλε για βιασμό.