Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Αργυρόποπουλος: Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Τι συνέβη;

Δημήτρης Αργυρόποπουλος: Ο θάνατος που τον τσάκισε!
News 17.01.2019 10:57

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, έχει αποδείξει πως λέει πάντα αλήθειες και μάλιστα δεν φοβάται να μιλήσει για πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Ο κριτής του ριάλιτι μόδας, «My Style Rocks», μίλησε στο περιοδικό InStyle κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έντονη ζωή του παρελθόντος αλλά και στον θάνατο του πατέρα του, που τον τσάκισε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πανηγύρια στο Open! Ο Μουτσινάς το έφερε στην πρώτη θέση στη ζώνη του!

«Έζησα τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό γιατί είχα μια αγωνία ότι θα πεθάνω νέος. Έχασα τον μπαμπά μου στα 10 ξαφνικά και κατάλαβα ότι ο θάνατος θα έρθει απροειδοποίητα. Μετά από αυτό ήθελα να ρουφήξω τη ζωή. Είχα πολλή φόρα. Μέχρι τα 40 μου δεν γύρισα ποτέ το βράδυ σπίτι μου. Ήμουν συνεχώς έξω στους δρόμους και στα μπαρ... Αυτό μάλλον βοήθησε και λίγο στα διαζύγια.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 16/1: Τρελές αλλαγές στα νούμερα! Οι πρώτοι έγιναν δεύτεροι και η πρεμιέρα τσάκισε κόκκαλα! Δείτε αναλυτικά...

Όταν έχεις ζήσει έντονα τη ζωή σου, δύσκολα εντυπωσιάζεσαι με κάτι. […]Έχω πολλά που δεν έχω ολοκληρώσει στη ζωή μου. Επίσης ένα από τα λίγα πράγματα που δεν χορταίνω είναι να γνωρίζω και να συζητώ με ενδιαφέροντες ανθρώπους» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Share