«Η επιλογή να πάω στο Survivor ήταν καθαρά για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένεια μου»!

Η δήλωση που θα συζητηθεί!

«Η επιλογή να πάω στο Survivor ήταν καθαρά για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένεια μου»!

Για όλους και για όλα μίλησε η πρώην παίκτρια του Survivor!

O λόγος για την Ξένια, την frontwoman των REC, του νούμερο ένα urban pop group της χώρας, η οποία αναστατώνει τα social media με τις εμφανίσεις της. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Κέλλυ Κελεκίδου: Συγκλονίζει με την κατάθεση ψυχής! «Κουβαλούσα πολύ πόνο...»!

Η Ξένια παραχώρησε συνέντευξη στο Youweekly.gr και μίλησε για την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Survivor.

Πήρε την μεγάλη απόφαση να συμμετάσχεις στο «Survivor» ενώ την ίδια στιγμή, όπως έχεις πει και η ίδια, έπεφταν βόμβες στην πατρίδα σου. Έχεις δηλώσει χαρακτηριστικά «Μπορεί να μιλάω με την μαμά μου στο τηλέφωνο και να ακούς βόμβες να σκάνε. Είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά». Μετά το παιχνίδι, ένιωσες την ανάγκη να ζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη από κάποιον ειδικό;

Δείτε ακόμη: Μαρία Νεφέλη Γαζή: Υποβλήθηκε σε test DNA! Όλο το ρεπορτάζ! (Βίντεο)

Βόμβες έπεφταν στην πατρίδα μου και πριν πάω στο «Survivor» και γενικότερα η κατάσταση στην Ουκρανία είναι πραγματικά δύσκολη. Εμένα η οικογένεια μου μένει εκεί, ακόμη και ο αδερφός μου έφυγε αφού γύρισα από τον Άγιο Δομίνικο για να βρίσκεται κοντά στην μητέρα μου. Η επιλογή να πάω στο «Survivor» ήταν καθαρά για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένεια μου εκεί και θέλω να ευχαριστήσω την «οικογένεια» μου εδώ στην Ελλάδα, τον Άρη και τον Mike (τους REC) που με άφησαν να το κάνω και ανέχτηκαν όλα αυτά.

Δείτε ακόμη: Μικαέλα Φωτιάδη - Γιάννης Μπορμπόκης: Η πρόβα νυφικού και ο γάμος το καλοκαίρι!

Δεν τα είχα υπολογίσει καλά όμως μέσα μου, η στέρηση της επικοινωνίας με έκανε να σκέφτομαι τα χειρότερα σενάρια. Ένας ειδικός είναι μια λύση για εμένα, όχι όμως λύση για το πρόβλημα που βιώνει η οικογένεια μου εκεί, άρα δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα.

TAGS