Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σπάει την σιωπή της για την παρουσίαση του My Style Rocks 3!

Οι πρώτες δηλώσεις!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σπάει την σιωπή της για την παρουσίαση του My Style Rocks 3!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο περιοδικό People και λίγο πριν την ολοκλήρωση του My Style Rocks, ρωτήθηκε για το... φλέγον ζήτημα - το αν θα τη δούμε στην παρουσίαση του τρίτου κύκλου του ριάλιτι μόδας.

Η ίδια λοιπόν, επιτέλους έσπασε τη σιωπή της! Διαβάστε παρακάτω....

«Με τιμάει πολύ όταν ακούγεται το όνομά μου, και ειδικά σε τέτοιου είδους πρότζεκτ. Έχω, όμως, ως αρχή να μιλάω με δεδομένα και όταν πλέον έχει γίνει μια οριστική συμφωνία. Έτσι λειτουργώ όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα έχουν γίνει ανεπίσημες κουβέντες για πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν έχει νόημα να βγαίνω και να λέω κάτι που μπορεί να μην πάρει ποτέ σάρκα και οστά.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιανός: Γιατί αποχώρησε από την "Ελένη";

Αυτή την περίοδο παρουσιάζω ένα show που μου αρέσει πάρα πολύ, είναι στο peek του και δεν είναι ωραία να συζητάω για κάτι άλλο πριν ακόμα ολοκληρωθεί η εκπομπή που βρίσκεται στον αέρα» λέει η παρουσιάστρια.

Έχοντας ξεκινήσει μια συνεργασία με την Acun Medya, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε αν υπάρχει η πρόθεση και από τις δυο πλευρές ώστε να συνεχιστεί.

Δείτε ακόμη: Ρία Αντωνίου: Τι αναφέρει το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή για το βιασμό της!

«Για μένα είναι σίγουρα η προτεραιότητά μου. Είναι επαγγελματίες και μου έχουν φερθεί άψογα. Από εκεί και πέρα, θα μιλήσω δημόσια μόνο αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά.