Σωκράτης Ελ Γκαμαλί - Κυριακή Τσανικίδη: Ξεσπάθωσαν εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα! (Βίντεο)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί - Κυριακή Τσανικίδη: Ξεσπάθωσαν εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα! (Βίντεο)

Αφοπλιστικό ήταν το ζευγάρι του περσινού Power of Love σε σημερινές τους δηλώσεις στη κάμερα του "Τι λέει;" !

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί περπάτησε στο catwalk του "Yes I Do" και απάντησε - backstage για την σκληρή κριτική που είχε δεχθεί από τον παρουσιαστή του "Happy day". Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Η μεγάλη αλλαγή μετά τις διαφωνίες των τελευταίων ημερών! (Βίντεο)

Στον Οδυσσέα Μητσόπουλο, απάντησαν ανοιχτά ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί αλλά και η Κυριακή Τσανικίδη για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα: "Του δίνω χαιρετίσματα και του λέω καλή καρδιά! Με είχε θάψει. Ο καθένας έχει δικαιώμα αν έχει σπουδάσει κάτι να το ακολουθήσει." δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης.

Από την άλλη η Κυριακή Τσανικίδη είπε: "Δεν είμαστε χθεσινοί που θα ήθελαν να κάνουν απλά μια εκπομπή! Έχουμε γυρίσει ένα πιλότο εκπομπής και είναι στα άμεσα σχέδιά μας η εκπομπή.."

Δείτε ακόμη: La Banda: Αυτός είναι ο λόγος που κόπηκε το ριάλιτι μουσικής πριν καν αρχίσει! (Βίντεο)

Εκτός των άλλων τοποθετήθηκαν για το πώς βλέπουν το φετινό κύκλο του Power of Love: "Έχει ένα ενδιαφέρον και υπάρχουν διαφορετικές προσωπικότητες." είπε η Κυριακή, ενώ τόνισε από την άλλη ο Σωκράτης: "Θέλω να δω λίγο παραπάνω το κομμάτι του έρωτα και όχι αυτό των καυγάδων!"

Τέλος, η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο τον παίκτη ο οποίος δήλωσε πως θα κατέβει ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου!