Σάκης Τανιμανίδης: Τοποθετήθηκε για το συλλαλητήρια και το Μακεδονικό! Ποιους χαρακτήρισε αναρχοφασίστες και γιατί!

Η σκληρή ανάρτηση στα social media!

Σάκης Τανιμανίδης: Τοποθετήθηκε για το συλλαλητήρια και το Μακεδονικό! Ποιους χαρακτήρισε αναρχοφασίστες και γιατί!

To θέμα των ημερών είναι η συμφωνία των Πρεσπών! Τα Σκόπια πρόκειται να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία για το θέμα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!


Ανάμεσα στους πολίτες που ξεσηκώθηκαν σχετικά με την ονομασία είναι αρκετοί επώνυμοι, ενώ πολλοί από τους εγχώριους celebrities κατέβηκαν στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο που οργανώθηκε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η επιστροφή: Ο Νίκος δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την πραγματική του ταυτότητα!


Αυτοί που δεν κατέβηκαν, τοποθετήθηκαν δημόσια μέσω social media. Εμείς, ξεχωρίσαμε το post του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος και μίλησε με σκληρά λόγια για πολλούς. «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Έλληνες κάθε ηλικίας που χθές πήγαν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος (πλην των άναρχο-φασιστών που έθεσαν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους ειρηνικούς διαδηλωτές)! Είμαι πολύ αισιοδοξος και χαρούμενος που βλέπω την ενεργή συμμετοχή του κόσμου σε ένα εθνικό ζήτημα. Η αδιαφορία και το "έλα μωρέ" δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν βελτίωσε καμία κατάσταση.

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: H παίκτρια που μπήκε στη μαύρη λίστα και εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)


Από την άλλη είμαι εξοργισμένος και απογοητευμένος από τα «μεγάλα μυαλά της χώρας», τους πολιτικούς μας, που ενώ θα έπρεπε όλοι μαζί γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι να συζητάνε υπέρ του εθνικού συμφέροντος για ένα τόσο σημαντικό θέμα επιδιώκοντας την Εθνική Συναίνεση, αυτοί καταναλώνουν ενέργεια και χρόνο για το ποιος θα κυριαρχήσει για να παραμείνει ή να αποκτήσει την εξουσία!

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Στον τσακωμό Νικόλα και Αθηνάς τώρα εμπλέκεται και μια… χήρα!


Αν, λοιπόν, θέλετε μια καλύτερη Ελλάδα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο Μακεδονικό), μην μένετε αμέτοχοι..ενημερωθείτε, πάρτε θέση, ψηφίστε όταν έρθει η ώρα και σε ένα ιδανικό σενάριο δημιουργήστε ή γίνετε εσείς οι πολιτικοί που ονειρεύεστε για την χώρα μας.
#MacedoniaIsGreek photo by @miltoskamb» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης. Δείτε τη σχετική ανάρτηση: