Σάκης Τανιμανίδης: Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας για το μακεδονικό! Τι λέει για τα «μεγάλα μυαλά»!

Η ανάρτηση κόλαφος στα social media!

Σάκης Τανιμανίδης: Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας για το μακεδονικό! Τι λέει για τα «μεγάλα μυαλά»!

Με σκληρά λόγια τοποθετήθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης για το Μακεδονικό!


Ο παρουσιαστής, εξαπέλησε δριμύ κατηγορώ μέσω social media σε αυτούς που χάλασαν την ειρηνική διαδήλωση και έκανε μια ανάρτηση κόλαφο στο Instagram! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η επιστροφή: Ο Νίκος δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την πραγματική του ταυτότητα!


«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Έλληνες κάθε ηλικίας που χθές πήγαν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος (πλην των άναρχο-φασιστών που έθεσαν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους ειρηνικούς διαδηλωτές)! Είμαι πολύ αισιοδοξος και χαρούμενος που βλέπω την ενεργή συμμετοχή του κόσμου σε ένα εθνικό ζήτημα. Η αδιαφορία και το "έλα μωρέ" δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν βελτίωσε καμία κατάσταση.


Από την άλλη είμαι εξοργισμένος και απογοητευμένος από τα «μεγάλα μυαλά της χώρας», τους πολιτικούς μας, που ενώ θα έπρεπε όλοι μαζί γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι να συζητάνε υπέρ του εθνικού συμφέροντος για ένα τόσο σημαντικό θέμα επιδιώκοντας την Εθνική Συναίνεση, αυτοί καταναλώνουν ενέργεια και χρόνο για το ποιος θα κυριαρχήσει για να παραμείνει ή να αποκτήσει την εξουσία!

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: H παίκτρια που μπήκε στη μαύρη λίστα και εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις! (Βίντεο)


Αν, λοιπόν, θέλετε μια καλύτερη Ελλάδα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο Μακεδονικό), μην μένετε αμέτοχοι..ενημερωθείτε, πάρτε θέση, ψηφίστε όταν έρθει η ώρα και σε ένα ιδανικό σενάριο δημιουργήστε ή γίνετε εσείς οι πολιτικοί που ονειρεύεστε για την χώρα μας. MacedoniaIsGreek photo by @miltoskamb» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα. Δείτε τη σχετική ανάρτηση: