Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Άνθιμος Ανανιάδης: Η δημόσια ανάρτηση για το γιο του και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή!

Τι έγραψε ο ηθοποιός;

Άνθιμος Ανανιάδης: Η δημόσια ανάρτηση για το γιο του και τη Μαρία Νεφέλη Γαζή!
News 22.01.2019 10:45

Είναι αναμφισβήτητο ότι τις τελευταίες ημέρες ο Άνθιμος Ανανιάδης απασχολεί την επικαιρότητα με στιγμές από την προσωπική του - οικογενειακή του ζωή. Μετά την επίθεση από αγνώστους κάτω από το σπίτι του επανήθλε και πάλι με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Αυτή τη φορά ο λόγος για τον γιο του, αλλά και το δικαίωμά του να βλέπει το παιδί. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η τελευταία ανάρτηση για τον μπαμπά του! «Σε ευχαριστώ γιατί...»

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιος μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του».

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Η πρεμιέρα καθήλωσε τους τηλεθεατές;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έπειτα απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος απο την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδω και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σιγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του. #Ananiadiskid #happynameday #Timotheos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) στις

Share