Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν οι γονείς του 21χρονου Ροδίτη! «Καταστράφηκε το παιδί μας»! (Βίντεο)

Όλα όσα δήλωσαν...

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν οι γονείς του 21χρονου Ροδίτη! «Καταστράφηκε το παιδί μας»! (Βίντεο)

Προκαλούν αίσθηση οι δηλώσεις του πατέρα και της μητέρας του 21χρονου Ροδίτη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη...

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη δεν σταματούν! Στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" αποφάσισε να μιλήσει ο πατέρας του Ροδίτη που φαίνεται να ήταν συμμέτοχος στο έγκλημα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πόσο gourmet μπορεί να γίνει ένα τηγανητό αβγό; Τα tips της Σταματίνα Τσιμτσιλή για να το φτάσεις... σε άλλο επίπεδο!

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο γιος του δεν είχε καμία συμμετοχή σε όλο αυτό που του προσάπτουν. "Δε θέλω να πω κάτι. Τα πράγματα μιλούν από μόνα τους! Δεν έχω να σχολιάσω κάτι.Το φωνάζω και το υποστηρίζω από την αρχή αυτό.." λέει ο πατέρας.

Από την άλλη η μητέρα του 21χρονου περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στις ζωές τους το τελευταίο διάστημα. "Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μόνοι μας. Παλεύω να σταθώ στα πόδια μου! Δεν είμαστε πάμπλουτοι. Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλεία μας.. Δεν μπορώ να είμαι καλά όταν το παιδί μου εκεί που το είχα δίπλα μου ξαφνικά μπλέχτηκε σε όλο αυτό.. Δεν είναι εύκολο για καμία οικογένεια!"

Δείτε ακόμη: Τόνια Σωτηροπούλου: Το απίστευτο παλτό της το βρήκαμε στα H&M!

Τέλος, αναφέρει ότι ο γιος της δεν βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον άνδρα που φέρεται ότι τον παρέσυρε σε όλο αυτό. "Δεν είναι στο ίδιο κελί! Κατέστρεψε το παιδί μου.. Βρήκε τη κατάλληλη στιγμή και το χειρίστηκε.", τόνισε η μάνα. Δείτε το σχετικό βίντεο...

Σε μια άκρως συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε μετά την προβολή των δηλώσεων η Ζήνα Κουτσελίνη καθώς