Αθηνά Οικονομάκου: Δεν θα πιστεύετε πως γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

A modern fairytale!

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν θα πιστεύετε πως γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ζουν έναν όμορφο έρωτα, έχοντας κοντά τους τον γιο τους, Μάξιμο.

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή στην Μύκονο, όπου και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Η φωτογραφία από τα παλιά έφερε... αναστάτωση!

Η όμορφη ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό Yes I Do και στη Μυρτώ Κάζη, για την πρώτη φορά που γνώρισε τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσε.

Τι θυμάσαι άραγε από την πρώτη σας συνάντηση με τον Φίλιππο;

Αν το πιστεύεις, θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Η φιλική σχέση παίκτη με τον Σάκη Τανιμανίδη! Ποιον γνώριζε πριν τις οντισιόν;

Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς! Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει». Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά. Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα, και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του.

Δείτε ακόμη: «The 2night show»: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Αρναούτογλου που θα χτυπήσουν κόκκινο στην τηλεθέαση!

Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!