Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε το δεύτερο, κρυφό του Instagram! Πόση διαφορά έχει από το πρώτο;

Οι ακόλουθοί του είναι κάτω από 10.000!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε το δεύτερο, κρυφό του Instagram! Πόση διαφορά έχει από το πρώτο;

Μπορεί μετά τον θρίαμβό του στο Australian Open, ο ίδιος να έχει παρατηρήσει ραγδαία αύξηση στους ακόλουθούς του στο Instagram, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει μόνο ένα προφίλ όπως πολλοί νομίζουν αλλά δύο!

Συγκεκριμένα, ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του, όπου ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τους αγώνες και τις προπονήσεις του, ωστόσο έχει ακόμη έναν λογαριασμό με ψευδώνυμο που διατηρεί κρυφό. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άννα Μπαζάν: Συγκλονίζει η παίκτρια του GNTM! "Ο πατέρας μου ήταν βίαιος και η μητέρα μου δε με ήθελε.." (Βίντεο

Εχοντας το όνομά Stevethehawk, δηλαδή «Στέφανος το γεράκι», ο 21χρονος τενίστας αποφάσισε να δημιουργήσει έναν διαφορετικό λογαριασμό όπου εκεί θα ανεβάζει πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Δείτε ενδεικτικά πώς φαίνεται το προφίλ του:

Δείτε το... επίσημο Ιnstagram του:

Δείτε ακόμη: Πετρούνιας - Μιλλούση: Μόλις μετακόμισαν! Φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι που κόβουν την ανάσα...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις! Λάθος κωδικό για το κινητό του έδωσε ο 19χρονος!

Δεν σας φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό; από το προσωπικό του; Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το επίσημο προφίλ του έχει 450.000 followers και το προσωπικό του μόλις 9.700!