«Έχω χάσει δουλειά στην τηλεόραση εξαιτίας του Game of Love»!

Η αποκάλυψη από πρώην παίκτη!

«Έχω χάσει δουλειά στην τηλεόραση εξαιτίας του Game of Love»!

To Game of love ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ριάλιτι, όχι ωστόσο, για τα... υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά για το πόσο trash ήταν, όπως δήλωναν πολλές εκπομπές.

Τόσο οι παίκτες, όσο και το concept του ριάλιτι ξάφνιασαν τους τηλεθεατές και όχι μόνο μιας και ήταν κάτι καινούριο για την ελληνική τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Σάλος με την πρώτη ανάρτηση μετά το ξαφνικό κόψιμο από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

Πολλοί παίκτες μετά το τέλος του Game of love, έκαναν αποκαλύψεις. Ανάμεσα τους και ο Μάνος Βροντζάκης. ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή “Τι Λέει”, αποκάλυψε:

Δείτε ακόμη: Alpha: Το βέτο που άσκησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς για επιτυχημένη σειρά!

«Το Game of Love δεν αποτέλεσε εμπειρία για μένα. Καλύτερα που έφυγα γιατί είχε γίνει trash. Έχω χάσει δουλειά στην τηλεόραση εξαιτίας του Game of Love. Μου είχε γίνει μια πρόταση για ένα πρωινό στο σαββατοκύριακο, αλλά δεν τη δέχτηκα γιατί δεν ήταν κάτι που με συνέφερε ούτε οικονομικά, αλλά ούτε και από νούμερα τηλεθέασης. Αν υπήρξε ειδύλλιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν ξέρω, λες; Απλά μου ζήτησε να της κάνω λίγο γυμναστική εκεί πέρα γιατί μάλλον ζήλεψε λίγο από τη Μπέττυ Μαγγίρα που κάναμε κάτι πους απς!».