Δέσποινα Βανδή: Για ψώνια με την κόρη της Μελίνα! Έκλεισε τα 15 και πέρασε σε ύψος την μαμά της!

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Δέσποινα Βανδή: Για ψώνια με την κόρη της Μελίνα! Έκλεισε τα 15 και πέρασε σε ύψος την μαμά της!

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, αλλά τα παιδιά της Μελίνα και Γιώργος είναι πάντοτε για εκείνη η Nο1 προτεραιότητα.


Η Δέσποινα, μαζί με το σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη είχαν αποφασίσει να μην δείχνουν τα πρόσωπά τους, θέλοντας έτσι να τα προστατεύσουν από την υπερέκθεση ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει αρκετά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Έχω χάσει δουλειά στην τηλεόραση εξαιτίας του Game of Love»!


Μαμά και κόρη, πιάστηκαν... επ'αυροφώρω από το φωτογραφικό φακό σε βόλτα τους στη Γλυφάδα. Ντυμένες και πιο οι δύο stylish για ακόμα μία φορά μας έκανε εντύπωση η πανύψηλη κοπέλα που έκλεισε πρόσφατα τα 15!

«Η Μελίνα είναι εντελώς καλλιτεχνική φύση. Δεν ξέρω αν μέχρι το τέλος θα θέλει να κάνει αυτό, αλλά είναι ένα παιδί που είναι ευλογημένο από τον Θεό. Έχει απίστευτη φωνή. Συγκινούμαι όταν την ακούω να τραγουδά. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι, δούλεψα πολύ για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Εκείνη γεννήθηκε με αυτό το θείο δώρο και νομίζω πως πάνω σε αυτό θα βαδίσει στις σπουδές της. Σήμερα που μιλάμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια για την κόρη της. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το Youweekly.gr:

Δείτε ακόμη: Alpha: Το βέτο που άσκησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς για επιτυχημένη σειρά!

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία που προκάλεσε πόλεμο στο Instagram... «Το μπάζο δεν...»