Έλα στην θέση μου: Εξέλιξη σοκ! Ο Αχιλλέας στην φυλακή!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Έλα στην θέση μου: Εξέλιξη σοκ! Ο Αχιλλέας στην φυλακή!

Κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του Αχιλλέα. Μετά την προδοσία του, όλοι έχουν στραφεί εναντίον του και κυρίως η Ρενάτα, η οποία θα βάλει τα αισθήματά της στην άκρη και δεν θα διστάσει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά.

Ο Αχιλλέας έχει κάνει το πιο μεγάλο λάθος της ζωής του και θα πληρώσει το αντίτιμο της πράξης του πολύ ακριβά. Το γεγονός ότι έστειλε την εφορία στη Sofo για λογιστικό έλεγχο δεν μπορεί να μείνει κρυφό. Η Ρενάτα μαθαίνει πρώτη ότι εκείνος βρίσκεται πίσω από την καταγγελία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με εσώρουχα στα χιόνια και προκαλεί "εγκεφαλικά" στο Instagram!

Αυτό που όλοι περιμένουν τώρα είναι το πόρισμα. Η είδηση πέφτει σαν βόμβα. Μπαίνει λουκέτο στη Sofo, μέχρι να πληρώσει τα βαριά πρόστιμα. Ο Λεωνίδας και η Αιμιλία μαθαίνουν ότι ο Αχιλλέας βρίσκεται πίσω από όλα αυτά και στρέφονται εναντίον του. «Πώς μπόρεσες να κάνεις κάτι τέτοιο; Δεν σκέφτηκες τη Ρενάτα, τους ανθρώπους που θα μείνουν χωρίς δουλειά, τους κόπους και τις προσπάθειες να κρατηθεί η εταιρεία τόσο καιρό;», του λέει η μητέρα του πικραμένη και συνάμα θυμωμένη, ενώ η Ρενάτα τον συναντά για να απαντήσει στην προδοσία του. Ο Αχιλλέας βάλλεται από παντού και καταλήγει στην έπαυλη όπου του δίνει καταφύγιο η Σύλβια. Εν τω μεταξύ, το πόρισμα της εφορίας βγαίνει και η Αιμιλία με τη Ρενάτα καλούνται να πάρουν μια σκληρή απόφαση.

Δείτε ακόμη: «Έχω χάσει δουλειά στην τηλεόραση εξαιτίας του Game of Love»!


Κανείς δεν έχει να πληρώσει την εγγύηση

Η κατάσταση χειροτερεύει όταν η Νέρμαξ κάνει μήνυση στη Sofo για ψευδή στοιχεία. Ο Γιαν βρίσκει τη Ρενάτα και της ζητάει με τη σειρά του κάτι που αρχικά θα σοκάρει την κοπέλα: «Πρέπει να μηνύσεις τον Αχιλλέα. Οφείλεις να το κάνεις για την εταιρεία και να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων». Λίγο αργότερα η αστυνομία ψάχνει τον Αχιλλέα. Είναι δυνατόν να τον κατήγγειλε η Ρενάτα; Κι όμως, ναι. Μετά την καταγγελία της ο νεαρός άντρας προφυλακίζεται, ενώ η Φαίη εκμεταλλευόμενη τη δεινή κατάσταση της Sofo βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με τη βοήθεια του Αντρέα. Η Ρενάτα, με τη σειρά της, προσπαθεί να λύσει τον γρίφο για τη διάσωση της Sofo. Εν τω μεταξύ ο Λεωνίδας προσπαθεί να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση. «Εκείνος σκέφτηκε αυτό που έκανε; Υπολόγισε κανέναν;

Μόνο τον εαυτό του», είναι η απάντησή της. Στη συνέχεια η κοπέλα επισκέπτεται τον Αχιλλέα στη φυλακή και οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα. Η εγγύηση για να αποφυλακιστεί ο Αχιλλέας είναι ένα αστρονομικό ποσό και κανείς δεν έχει να την καλύψει. Αντίθετα, για τη Sofo «σφάζονται» Αντρέας και Χαμίντ Χαλέ, ώστε να κερδίσουν την εύνοια της Φαίης και της Ρενάτας αντίστοιχα.