Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πήγε με άντρα!

Όσα αποκάλυψε!

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πήγε με άντρα!
News 01.02.2019 13:40

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτοψία», βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη δήλωση του στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν αποκάλυψε πως έχει πάει με άντρα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η κίνηση που έκανε για πρώτη φορά στην καριέρα της... και η μεγάλη γρουσουζιά! (Βίντεο)

«Ήταν μια ιερή πατρική δήλωση, αλλά και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying. Λόγω της θέσεως μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα. Και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες. Και το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Γιατί τότε ήταν και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με τη συμβίωση. Τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα.

Δείτε ακόμη: Πένθος για πασίγνωστο αθλητή! Ο θάνατος που τον τσάκισε!

Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει. Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Δεν το έκανα για δημοσιότητα. Ήταν ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο πραγματικός ηγέτης κάνει το καθήκον του. Αυτό θα το βρω μπροστά μου θετικά. Ήδη το βλέπω μπροστά μου θετικά. Όποιος πολιτικός μου αντίπαλος το χρησιμοποιήσει εναντίον μου, θα χάσει, όχι από μένα, από τον κόσμο.

Δείτε ακόμη: Open: Το φυσάει και δεν κρυώνει! Η χυλόπιτα που έφαγε ο Σαββίδης από παρουσιάστρια!

Ζούσε ακόμη ο πατέρας μου όταν το είπα αυτό. Βγήκε μετά από τρεις μέρες στο καφενείο και άκουσε τα γερόντια να λένε “γιατί στο στρατό δεν το έκανες;”. Μου είπε δάκρυσε έτσι όπως το δικαιολόγησε το καφενείο. Κλινικά έχιε αποδειχτεί ότι γεννιέσαι ομοφυλόφιλος δεν γίνεσαι. Είναι καθαρά στο DNA. Αν κάποιος με πει ομοφυλόφιλο δεν με ενοχλεί καθόλου, καθόλου», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Share