Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα απαράδεκτα πανηγύρια των Τούρκων! O Κεμάλ Ατατούρκ και το παραλήρημα για την καταστροφή της Σμύρνης!

Σάλος με τα σχόλια τους!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα απαράδεκτα πανηγύρια των Τούρκων! O Κεμάλ Ατατούρκ και το παραλήρημα για την καταστροφή της Σμύρνης!
News 03.02.2019 14:34

Όχι ότι δεν το περιμέναμε, αλλά έγινε με το καλημέρα και σίγουρα η συνέχεια θα είναι χειρότερη...

Το Survivor φέτος περιλαμβάνει καθημερινές μάχες Ελλάδας και Τουρκίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Ήδη στην παρουσίαση των παικτών ο Κύπριος Κυριάκος Πελεκάνος δήλωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή για αυτόν που θα αντιμετωπίσει Τούρκους, αφού από μικρός "μεγαλώσαμε να βλέπουμε την τούρκικη σημαία στον Πενταδάκτυλο"! Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο, στο twitter οι Τούρκοι τηλεθεατές πραγματικά ξέφυγαν! Οι νίκες της ομάδας τους τους έκαναν να πανηγυρίσουν με εθνικιστικά συνθήματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ και την καταστροφή της Σμύρνης!

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή 3/2: Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία! Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή;

«Ρίξτε τους Έλληνες στη θάλασσα» ήταν μια από τις αναρτήσεις που έγιναν. Δεν ήταν η μοναδική ανάλογου περιεχομένου. Κάποιος άλλος χρήστης ανέβασε φωτογραφία του Κεμαλ Ατατούρκ και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Ας μην ξεχνάμε ποιος έμαθε τους Έλληνες κολύμπι"

Αυτές δεν ήταν φυσικά οι μοναδικές αναφορές στην καταστροφή της Σμύρνης και στο θάνατο χιλιάδων Ελλήνων της Μικράς Ασίας.


«Για μένα θα ήταν ωραίο η τουρκική ομάδα να πει τον ύμνο της Σμύρνης. Σκεφτείτε «σαν τον αέρα φεύγουν οι ηττημένοι εχθροί»».

Δείτε ακόμη: Ράνια Θρασκιά: Ο γοητευτικός γιατρός που της έκλεψε την καρδιά μετά τον Ανδρέα Φωτόπουλο!

«Και το 1922 ο αγαπητός μου πατέρας (σ.σ. Κεμάλ Ατατούρκ) τους δίδαξε πως να πηδούν στη θάλασσα» ήταν ακόμη ένα προκλητικό tweet.

athensmagazine.gr

Share