Πάνος Καλλίτσης - Έλενα Χριστοπούλου: Δικαστική κόντρα δίχως τέλος! Όλο το παρασκήνιο της διαμάχης!

Όλο το παρασκήνιο της δικαστικής κόντρας του πρώην ζευγαριού!

Πάνος Καλλίτσης - Έλενα Χριστοπούλου: Δικαστική κόντρα δίχως τέλος! Όλο το παρασκήνιο της διαμάχης!

Μια γνωριμία από προξενιό, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ένας λαμπερός γάμος, ένας αναπάντεχος χωρισμός. Και τελικά σήμερα οι δύο άλλοτε αγαπημένοι έγιναν, χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, εχθροί.

Οκτώ χρόνια μετά τον γάμο τους και έντεκα από την αρχή του θυελλώδους έρωτά τους, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο Πρωτοδικείο Αθηνών παίχτηκε μία ακόμη δικαστική πράξη μεταξύ του καταξιωμένου hair stylist και της πρώην συζύγου του, μάνατζερ μοντέλων και coach του «GNTM» Έλενας Χριστοπούλου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σοκάρει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Ο Πάνος Καλλίτσης έχει γυμνές φωτογραφίες μου»!

Το ζευγάρι, που έχει χωρίσει εδώ και 1,5 χρόνο, όχι μόνο δεν οδηγήθηκε σε συναινετική λήξη του γάμου του, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει ανταλλάξει εκατέρωθεν αγωγές, ακόμη και μηνύσεις. Πλέον οι διαφορές που τους χωρίζουν είναι… χαοτικές. Άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον μιλούν μάλιστα και για διώξεις που υπάρχουν ως σκέψη από τους δικηγόρους τους, που θα γίνουν σε πρόσωπα του κοινού φιλικού τους κύκλου οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν εμπλακεί στο διαζύγιό τους. Και, αν ευσταθούν οι πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπα όχι άγνωστα στο τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πανικός στον ΣΚΑΙ και έκτακτες αλλαγές για να σώσουν το παιχνίδι! (Συμβαίνει τώρα)

Η Έλενα Χριστοπούλου είχε δηλώσει λιτά σε πρόσφατη συνέντευξή της πως «δεν υπάρχει καμία σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, απολύτως καμία». Άλλωστε, όσοι τους είδαν πριν από λίγες μέρες στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου βρέθηκαν για την υπόθεση της αιματηρής ληστείας που είχαν δεχθεί το 2016 έξω από το σπίτι τους στον Λυκαβηττό, διαπίστωσαν μια παγωμένη μεταξύ τους ατμόσφαιρα. Δημοσιεύματα που αποκάλυπταν στοιχεία της αγωγής της Έλενας Χριστοπούλου για οικονομικές διεκδικήσεις ανακλήθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας ύστερα από αυστηρό εξώδικο του Πάνου Καλλίτση.