Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν θα ξαναγυρίσει το «Σ’ αγαπώ-Μ´ αγαπας» με την Δήμητρα Παπαδόπουλου!

Όλα όσα αποκάλυψε...

Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν θα ξαναγυρίσει το «Σ’ αγαπώ-Μ´ αγαπας» με την Δήμητρα Παπαδόπουλου!

Μετά από τη φωτογραφία όπου ανακοίνωνε την μεγάλη επιστροφή του διαχρονικού σήριαλ του Mega, "Σ' αγαπώ-Μ' αγαπάς" ο Θοδωρής Αθερίδης τοποθετήθηκε ανοιχτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε... Διαβάστε παρακάτω...

«Τον πρώτο λόγο τον έχει η Δήμητρα. Αν η Δήμητρα έλεγε ποτέ ναι, θα ήμουν εκεί», είπε και αποχώρησε και οι ελπίδες μας μπορούν να ξαναζωντανέψουν.

Δείτε ακόμη: Power of love: Έξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου! Τι την εξόργισε στο σπίτι των κοριτσιών; (Βίντεο)

Ο αγαπητός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε για το σήριαλ: «Δεν ισχύει ότι επιστρέφει. Κάνουμε με τον Πέτρο Μπούτο και την εταιρεία του κάποια σποτάκια προωθητικά. Και θεώρησε ο Πέτρος ότι έπρεπε να βγάλει αυτό το teaser. Έσπασαν τα τηλέφωνά μου και δεν μπορούσα να απαντάω και να διαψεύδω, θα φάει πολύ ξύλο ο Πέτρος».

Τέλος, ο Θοδωρής Αθερίδης δε δίστασε να σχολιάσει επίσης την χαρά που προκάλεσε η είδηση αυτή στο κοινό λέγοντας: «Θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε τη γενναιότητα να χαιρετάμε και να αφήνουμε πίσω μας κάτι το οποίο έχει ολοκληρωθεί.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πανικός στον ΣΚΑΙ και έκτακτες αλλαγές για να σώσουν το παιχνίδι! (Συμβαίνει τώρα)

Έτσι σεβόμαστε και αυτό. Ό,τι είχαμε να πούμε για τα ζευγάρια η Δήμητρα κι εγώ το εξαντλήσαμε, γιατί κι εμείς δεν θέλαμε να το τελειώσουμε, όσο περισσότερο γινόταν. Από την ώρα που αυτό το πράγμα το κάναμε πρέπει να το σεβαστούμε και όχι να επαναλαμβάνουμε τους εαυτούς μας σαν να μην θέλουμε να παραδεχτούμε ότι κάτι έχει..» προσέθεσε.