Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

Μετρούν 1,5 χρόνια σχέσης και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους!

O Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το τελευταίο διάστημα επιλέγουν να κάνουν πιο διακριτικές εμφανίσεις αποφεύγοντας τα πολυσύχνατα στέκια του κέντρου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: «Κλάμα» για Τανιμανίδη και Survivor - Συναγερμός στο κανάλι!

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο στο «Θέατρο Αθηνών», στην παράσταση «Ο φάρος» την οποία σκηνοθετεί και ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όπου συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία - Διαρροή: Ποιος παίκτης φεύγει από το παιχνίδι!

Κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις με την πιο πρόσφατη στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου πριν από λίγες ημέρες. Διακριτικοί και οι δυο, προσπάθησαν να αποφύγουν τα φλας των φωτογράφων και να περάσουν ξεχωριστά από την είσοδο, όμως δεν τα κατάφεραν, καθώς ο φωτογραφικός φακός του έτρεξε να τους απαθανατίσει.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πλακώθηκαν εκτός στίβου μάχης Έλληνες και Τούρκοι! Ποιος το ξεκίνησε; (Παρασκήνιο)

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έχουν επιλέξει τη σιωπή, μια σχέση αθόρυβη που κυλάει ομαλά μέσα στον χρόνο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα έχει αίσιο τέλος καθώς όπως λέγεται, πάει από το καλό στο καλύτερο και το επόμενο βήμα δεν θα αργήσει να γίνει.