Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της! Ποιος είναι ο άνθρωπος που της έκλεψε την καρδιά;

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της! Ποιος είναι ο άνθρωπος που της έκλεψε την καρδιά;

Πάνω από δέκα χρόνια µετρά η σχέση της Δήμητρας Παπαδοπούλου µε τον ιστιοπλόο και ιδιοκτήτη ιστιοφόρου σκάφους Τηλέµαχο Αϊδίνη.


Η αγαπηµένη πρωταγωνίστρια, είχε καταφέρει να κρατήσει τη σχέση τους κρυφή αλλά εμείς καταφέραμε και την τσακώσαμε σε επίσημη πρεμιέρα! Διαβάστε παρακάτω...

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της, βρέθηκαν στην επίσηµη πρεµιέρα της παράστασης «Συµβολαιογράφος» που παίζεται στο θέατρο «Χώρα», όπου το ζευγάρι έκανε µία από τις σπάνιες κοινές δηµόσιες εµφανίσεις του.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή 6/2: Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου;


Μάλιστα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, όταν είδε τις κάμερες των φωτογράφων, κρύφτηκε στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι µένει κάτω από την ίδια στέγη, σε διαµέρισµα στο Γαλάτσι, ενώ, όταν θέλει να ξεφύγει από τον θόρυβο της πόλης, αποµονώνεται στο προσωπικό ησυχαστήριο της ∆ήµητρας, στο εξοχικό της στο Σούνιο, για να βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: «Φωτιά» στο κανάλι!

Ο Τηλέµαχος είναι ο φύλακας άγγελος της ∆ήµητρας και ο άνθρωπος που τη στηρίζει σε κάθε της βήµα. Οταν εκείνη πέρυσι έκανε δυναµική επιστροφή, µετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το θέατρο, µε την παράσταση «Μαντάµ Σουσού», στην οποία πρωταγωνίστησε και έσπασε ταµεία στο θέατρο «Παλλάς» αλλά και στην καλοκαιρινή περιοδεία που ακολούθησε, εκείνος ήταν ο πιο θερµός υποστηρικτής της. Μάλιστα, σε κάποιους από τους σταθµούς της περιοδείας αυτής, ο Τηλέμαχος Αϊδίνης ακολούθησε την αγαπηµένη του και µαζί συνδύασαν δουλειά και διασκέδαση. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr: