Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή 6/2: Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου;

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή 6/2: Ποιος κερδίζει σήμερα το αγώνισμα επάθλου;

Το Survivor Ελλάδα - Τουρκία αν και στην πρεμιέρα έκανε ένα χλιαρό 28άρι τελικά έχει ήδη καταποντιστεί όπως πολύ σωστά είχαμε προβλέψει! (Περισσότερα για αυτό στην κατηγορία τηλεθέαση)!


Άλλωστε, εμείς στο Vanda's blog στο έχουμε ήδη γράψει ότι έχει σημάνει συναγερμός και για τον Τανιμανίδη και για το όλο πρόγραμμα και τώρα ψάχνουν να δουν πώς θα το μαζέψουν!Διαβάστε παρακάτω...

«Παιδιά μην το ψάχνετε στο κανάλι του Φαλήρου έχει σημάνει συναγερμός και έχουν βαρέσει καμπανάκια για τους πάντες. Τα μεγαλοστελέχη του ΣΚΑΙ θεωρούν ότι με τα νούμερα που πήρα σήμερα από την AGB τα πράγματα δεν πάνε καλά!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Ποιο πρόγραμμα «φονιάς ριάλιτι» νίκησε Master chef και Survivor!

Δεν πάνε καλά και όλοι ανησυχούν πρώτον για το πρόγραμμα του survivors το οποίο είναι μία τεράστια παραγωγή με μεγάλα κόστη αλλά και για τον Σάκη Τανιμανίδη που είναι παρουσιαστής πρώτης γραμμής και «καίγεται» μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα» Δείτε το θέμα εδώ


Σήμερα λοιπόν, με βάση και το τρέιλερ που πρώτοι σας παρουσιάσαμε εκτιμούμε σαν πρώτη διαρροή ότι θα δούμε μία εξαιρετικά σκληρή μάχη μεταξύ της ελληνικής ομάδας και των Τούρκων για το έπαθλο! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για προμήθειες εβδομάδας, ένα τρομερά ισχυρό bonus για όποιον το πάρει!

Εμείς εχθές πρώτοι σας δώσαμε όλο το ρεπορτάζ για τα σπόιλερ και την διαρροή με σκορ αναλυτικό αλλά κάναμε και την διαφορά δίνοντας σας και την φωτογραφία ντοκουμέντο!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ

Ξεκινάμε φυσικά λέγοντας ότι το απόλυτο σπόιλερ και την μοναδική διαρροή για το τι ακριβώς θα γίνει σήμερα Τετάρτη στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία θα το διαβάσετε μόνο στο youweekly.gr αν θέλετε σωστή ενημέρωση. Το σπόιλερ βγαίνει λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού 10 με 15 λεπτά πριν το ξεκίνημα του survivor.

Τώρα αυτό που θα σας γράψουμε είναι εκτίμηση και ρεπορτάζ. Οι Τούρκοι θα παλέψουν σκληρά, όπως και οι Έλληνες αλλά η ψυχολογία τους δεν είναι ατσάλινη όπως τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε ακόμη: Masterchef 3: Έχουν ξεφύγει οι κριτές - Αστεία για το μέγεθος της... (Βίντεο)


Από την άλλη, οι δικοί μας έχουν πάρει το θέμα κυριολεκτικά πατριωτικά και θέλουν με όποιον τρόπο μπορούν να κερδίσουν! Το ρεπορτάζ λέει ότι θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά και δεν είναι απίθανο να δούμε πολύ σοβαρούς τσακωμούς!


Άρα η νίκη σήμερα θα παιχτεί στον πόντο. Και για λόγους τηλεθέασης και για λόγους γοήτρου.


Άρα εκτιμούμε ότι θα νικήσει σήμερα η τούρκικη ομάδα, αφού οι δικοί μας έχουν αφυπνιστεί μεν, αλλά οι Τούρκοι είναι πιο ισχυροί. Ξεκαθάρισμα όμως ότι το σπόιλερ θα βγει όπως και χθες στις ώρες που σας έχουμε πει! Μέχρι τότε... δείτε το τρείλερ: