Τρέλανε τους Τούρκους η Μπέτυ Μπαζιάνα! Η εμφάνιση με δερμάτινο τζάκετ που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Το look που έκανε τα φλας να αστράψουν!

Τρέλανε τους Τούρκους η Μπέτυ Μπαζιάνα! Η εμφάνιση με δερμάτινο τζάκετ που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση με την Εμινέ Ερντογάν στο «Λευκό Σεράι», η Περιστέρα Μπαζιάνα επισκέφθηκε, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην Αγιά Σοφιά.

Το πρωί της Τετάρτης, η Αγιά Σοφιά έκλεισε για τους επισκέπτες προκειμένου να ξεναγηθεί ο Ελληνας πρωθυπουργός. Δίπλα του, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, βρίσκονταν η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Άρχισαν τα όργανα! Τι συμβαίνει με Τανιμανίδη και Ατζούν!


Η κα Μπαζιάνα γι’ αυτή της την εμφάνιση προτίμησε να κάνει μια απλή, κλασσική επιλογή, ποντάροντας στην ασφάλεια του μαύρου και του άσπρου, όπως άλλωστε έκανε και στην χθεσινή της συνάντηση με την Εμινέ Ερντογάν (Δείτε εδώ τι φόρεσε). Γι΄ αυτό προτίμησε λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και δερμάτινο πανωφόρι. Η κα Μπαζιάνα επέλεξε να μην φορέσει παπούτσια με τακούνι για να είναι άνετη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης. Στο λαιμό της είχε ένα μακρύ μενταγιόν, δίνοντας την απαραίτητη λάμψη. Το μακιγιάζ της ήταν αρκετά διακριτικό και γήινο.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα ξεναγούνται στην Αγιά Σοφιά

Μετά την Αγιά Σοφιά, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναχωρήσει για τη Χάλκη, όπου θα ξεναγηθεί στη Θεολογική Σχολή και θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι! Εκτός ορίων με τον Ατζούν!

Φωτογραφίες: Yeni Şafak