Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μηνύει τους γονείς της για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη κατακράτηση!

Πάθαμε σοκ!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μηνύει τους γονείς της για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη κατακράτηση!

Με τους γονείς της και τον ξάδερφο της βρίσκεται στα δικαστήρια η ηθοποιός.

Ο λόγος για την Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία μηνύει την οικογένεια της, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ατύχημα για την Φαίη Σκορδά! Οι πρώτες δηλώσεις... (Βίντεο)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός είχε ραντεβού με τους γονείς και τον ξάδερφο της, στα δικαστήρια όπου ήταν η προγραμματισμένη εκδίκαση της μήνυσης, που κατέθεσε εναντίον τους τον Ιανουάριο του 2017.

Δείτε ακόμη: ΑΝΤ1: Τρίβουν τα μάτια τους με παρουσιάστρια και δεν είναι η Σκορδά!

Στην μήνυση της η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, τους κατηγορεί για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη κατακράτηση.

Ωστόσο, οι τρεις φερόμενοι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν, με αποτέλεσμα η δίκη να πάρει αναβολή για τις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε ακόμη: Νέα αποχώρηση "έκπληξη" από θεατρική παράσταση! Παραιτήθηκε η...

«Είναι δύσκολο για ένα παιδί να κάνει μήνυση στους ίδιους του τους γονείς, όμως θεωρώ πως οι γονείς μου είχαν πέσει σε πλάνη από καλοθελητές συγγενείς. Έπρεπε να τους κάνω αυτή τη μήνυση με σκοπό να καταλάβω το μέγεθος της πλάνης στην οποία είχαν υποπέσει. Αυτά τα δύο χρόνια που πέρασαν από τον εγκλεισμό μου στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαιτείου συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να δουν ότι είμαι εντελώς υγιής και να καταλάβουν ότι έπεσαν θύμα πλάνης από συγγενείς που ήθελαν μέρος της περιουσίας που έχουμε στη Μάνη. Ήθελαν να με βγάλουν από τη μέση. Έχουν αντιληφθεί το λάθος τους και δεν ξεχνάω ότι είναι γονείς μου. Έχουμε το ίδιο αίμα. Δεν θα ήθελα ποτέ να φτάσουμε στα άκρα. Τους έχω συγχωρέσει και με έχουν συγχωρέσει. Όμως οι συγγενείς;», είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.