My style Rocks: Το απίστευτο μήνυμα της Νίνα Παπαϊωάννου μετά το τέλος του παιχνιδιού! "Το στυλ δεν έχει.."

Όλα όσα μοιράστηκε μαζί μας...

My style Rocks: Το απίστευτο μήνυμα της Νίνα Παπαϊωάννου μετά το τέλος του παιχνιδιού!

Το "My Style Rocks" έριξε αυλαία την περασμένη Παρασκευή με νικήτρια τη Φωτεινή Τράκα...

Ανάμεσα στις έξι φιναλίστ βρέθηκε και η Νίνα Παπαϊώαννου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Το απίστευτο σχόλιο για την Ελληνική ομάδα στο "Survivor Panorama" (Βίντεο)

Μπορεί να είναι μόλις 50 ετών, αλλά η ηλικία της δεν γίνεται ανασταλτικός παράγοντας στο να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες της.

Η Νίνα, μετά την ολοκλήρωση του reality μόδας θέλησε να μοιραστεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού μερικές σκέψεις για όλη αυτή την εμπειρία: «Το στυλ δεν έχει ηλικία και η κομψότητα είναι στάση ζωής. Χαίρομαι κατάφερα να αγγίξω τις καρδιές σας αλλά και να αλλάξω λίγο το κατεστημένο.

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Χαμός στο πλατό με το ξαφνικό τηλεφώνημα και τις απίστευτες ατάκες! (Βίντεο)

Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη σας και τα υπέροχα μηνύματα. Νιώθω ότι είμαι νικήτρια , όπως, κι όλες που φτάσαμε στον τελικό . Μας ανοίγονται πολλοί καινούργιοι δρόμοι.».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το στυλ δεν έχει ηλικια και η κομψότητα ειναι στάση ζωης. Χαιρομαι κατάφερα να αγγίξω τις καρδιες σας αλλα και να αλλάξω λιγο το κατεστημένο. Σας ευχαριστω ολους για τη στήριξη σας και τα υπέροχα μηνύματα. Νιώθω οτι ειμαι νικήτρια , οπως, κι ολες που φτάσαμε στον τελικό . Μας ανοίγονται πολλοί καινούργιοι δρόμοι .... . . το headpiece ειναι ειδικά φτιαγμένο για τον τελικό απο την @katerina_karoussos , τα κοσμήματα απο το @bijoubrigitte , το φορεμα pianoforte @maxmara το είχα πάρει στις εκπτωσεις απο το @harveynichols πριν 20 χρονια.. Θυμαμαι σκεφτόμουν που θα το βάλω?! .. εκτος απο μια επίσημη δεξίωση ... , τα πέδιλα vintage @sergiorossi . . #grmystylerocks #mystylerocks #happynow #outfitoftheday #stylish #wiwt #travelawesome #over40style #chicover50 #fashionover40 #fashionover50 #styleover40 #styleinspiration #dailystyle #trendsurvivor #wiw #whatiwore #styleblogger #katerinakaroussos #ootd #elegantstyle #fashionblogger #styleblogger #mylook #fashiongram #outfitideas #maxmara midlifestyle #over50style #agelessstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Papaioannou (@trendsurvivor) στις