Survivor Spoiler 9/2: Ξύλο μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων (βίντεο+φωτό+παρασκήνιο)

Μεγάλο παρασκήνιο και απίστευτα σκηνικά!

Survivor Spoiler 9/2: Ξύλο μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων (βίντεο+φωτό+παρασκήνιο)

Εμείς το είχαμε γράψει επανειλημμένως, ότι στο τέλος θα βάλουν τους παίκτες στο Survivor να πλακωθούνε στο ξύλο προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.


Για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Φάληρο σας έχουμε γράψει αναλυτικά. Τώρα αν θα φτάσουμε να παίζουν ξύλο οι παίχτες για να σωθεί το Survivor αυτό είναι άλλη ιστορία.

ΣΚΑΙ: «Κλάμα» για Τανιμανίδη και Survivor - Συναγερμός στο κανάλι!

Λοιπόν, όσο κι αν σας φανεί απίστευτο φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο, αυτό που σας γράφουμε δεν είναι υπερβολή, είναι το ίδιο το τρέιλερ που παρουσίασε το κανάλι του Σκάι στους Έλληνες τηλεθεατές. Σε αυτό το τρέιλερ, βλέπουμε ένα νέο παίκτη που έχει μπει από την ελληνική ομάδα να κάνει τζαρτζάρισμα σε έναν Τούρκο και αυτός να ζητάει τον λόγο και να πιάνονται στα χέρια κυριολεκτικά. Και δε βλέπουμε μόνο αυτούς να πλακώνονται στο γήπεδο, αλλά και τις δύο ομάδες να έρχονται πολύ κοντά και πολύ επικίνδυνα! Απειλήθηκε με λίγα λόγια γενική σύρραξη στο παιχνίδι! Που προσέξτε δεν ξέρουμε αν έγινε!


Πάντως εμείς σας είχαμε γράψει αποκλειστικά κιόλας ότι Έλληνες και Τούρκοι είχανε πλακωθεί μετά το συμβούλιο! Τότε επέλεξαν σωστά κατά τη γνώμη μας να μην δείξουν αυτό το επεισόδιο στους Έλληνες και στους Τούρκους τηλεθεατές τώρα... τι άλλαξε; Διαβάστε αναλυτικά το παρασκήνιο που σας είχαμε αποκαλύψει για τον χαμό που έγινε μετά το συμβούλιο πριν από 3 ημέρες!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πλακώθηκαν εκτός στίβου μάχης Έλληνες και Τούρκοι! Ποιος το ξεκίνησε; (Παρασκήνιο)

Οι εικόνες που ακολουθούν και το βίντεο που θα δείτε είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας γι’ αυτό που σας γράφουμε!
Για τον χαμό που έγινε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!
Οι δύο ομάδες στο Survivor ανταγωνίζονται για την ασυλία! Η μάχη είναι σκληρή σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης, όπου βλέπουμε ακόμη και τραυματισμούς παικτών από την υπερπροσπάθεια.

Αυτός λοιπόν ο φοβερός ο ανταγωνισμός και η μάχη για την επικράτηση του επάθλου ασυλίας, κάνει τα νεύρα να τεντώνουν.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο Survivor να φτάνουν να πιαστούν στα χέρια αντίπαλοι παίκτες Έλληνες και Tούρκοι! Δεν ξέρουμε αν αυτό θα ανεβάσει τα νούμερα σε ένα ριάλιτι επιβίωσης που είναι στο 13,0% έως 14,0% Πάντως, ότι το παιχνίδι γίνεται επικίνδυνο αυτό πρέπει να θεωρηθεί πλέον δεδομένο. Παρακολουθήστε αναλυτικά το τρέιλερ και θα καταλάβετε πολλά!

TAGS