ΑNT1: Απίθανα σχόλια για Μπεκατώρου και Μακρυπούλια!

Δυνατά χαρτιά στο κανάλι!

ΑNT1: Απίθανα σχόλια για Μπεκατώρου και Μακρυπούλια!

Όταν κάποιος περπατάει στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 για δύο κορίτσια, παρουσιάστριες θα ακούσει να μιλάνε.

Το ένα κορίτσι είναι η Μαρία Μπεκατώρου και το άλλο η Ζέτα Μακρυπούλια.

Για την Μαρία Μπεκατώρου το έχουμε γράψει αναλυτικά πως για (5)πέντε απλούς λόγους η συγκεκριμένη κοπέλα με την εκπομπή της το YFSF διέλυσε το Survivor !

5 λόγοι που το Your Face Sounds Familiar κλέβει την Παράσταση και είναι ένα από τα γερά χαρτιά του Αντ1 την φετινή σεζόν!

Η Μπεκατώρου όμως δε σταματά εκεί. Κάνει και φοβερή επίδοση με το Still standing!
Εχθές ας πούμε πάλι έκανε στην εκπομπή της η Μαρία Μπεκατώρου ένα απίθανο νούμερο στο δυναμικό κοινό!

28,4% παρακαλώ! Πρώτη με τεράστια διαφορά στην ζώνη της η Μαρία και δίνει και φοβερό προβάδισμα και στη μυθοπλασία του ΑΝΤ1 που ακολουθεί το «Γυναίκα χωρίς όνομα».


Διαβάστε αν θέλετε και το παρασκήνιο που σας έχουμε γράψει για το πως βλέπουν αυτή την τεράστια αλλαγή στον ΑΝΤ1 της Μαρίας Μπεκατώρου. Την θεωρούν πλέον αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού και την στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις...

ΑΝΤ1: Τρίβουν τα μάτια τους με παρουσιάστρια!

Και πάμε στην Ζέτα Μακρυπούλια! Την Ζέτα την ξέρουμε είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι που τα έχει καταφέρει στον κόσμο της σόουμπιζ εξαιρετικά καλά από διάφορες θέσεις. Εξαιρετική ηθοποιός ακόμη καλύτερη παρουσιάστρια με κάποιες ατυχίες όμως τα τελευταία χρόνια. Το Ρουκ Ζουκ όμως την απογείωσε.


Και θα σας αποκαλύψουμε ένα παρασκήνιο τώρα που θα το διαβάσετε μόνο στο site μας το Youweekly.gr


Η Ζέτα Μακρυπούλια όταν της πρότειναν στον ΑΝΤ1 το Ρουκ Ζουκ δεν το ήθελε καθόλου. Της φαινότανε υποβάθμιση με βάση αυτά που είχε κάνει στην παρουσίαση προγραμμάτων τα προηγούμενα χρόνια. Πραγματικά το Ρουκ Ζουκ όταν ξεκίνησε έκανε χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης και έφτανε στο 14,0% με 15,0% στη ζώνη του. Φέτος όμως έχει απογειωθεί. Για να καταλάβετε χθες στο δυναμικό κοινό η εκπομπή της Ζέτας Μάκρυπούλια έκανε 24,6% νούμερο ρεκόρ!


Άρα δικαιολογημένα στον ΑΝΤ1 για αυτά τα δύο κορίτσια πίνουν νερό στο όνομά τους και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνες το αξίζουν άλλωστε 100%!