Survivor spoiler 9/2: Ποια ομάδα κερδίζει ασυλία σήμερα;

Για να ξέρετε τα πάντα πρώτοι!

Survivor spoiler 9/2: Ποια ομάδα κερδίζει ασυλία σήμερα;

Αν μη τι άλλο σήμερα το Survivor στην τηλεόραση του Σκάι θα έχει ενδιαφέρον.

Οι άνθρωποι τόσο κόπο κάναvε να βάλουμε τους παίκτες να παίξουν ξύλο δεν θα τους δει το τηλεοπτικό κοινό; Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό που σας γράφουμε για το ξύλο δεν είναι υπερβολή δείτε φωτογραφίες και βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε. Όντως γίνεται σύρραξη μεταξύ Eλλήνων και Tούρκων παικτών! Διαβάστε στο παρακάτω link αναλυτικά τι συνέβη και έχουμε αυτή τη σύρραξη μέσα στο παιχνίδι σας τα γράφουμε όλα με λεπτομέρειες και παρασκήνιο.

Survivor Spoiler 9/2: Ξύλο μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων (βίντεο+φωτό+παρασκήνιο)

Και πάμε στο ζουμί της είδησης τώρα για να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα!

Όλο το trailer του Σκάι που εμείς είδαμε με απίστευτη προσοχή μάρτυρα το νικητή του σημερινού παιχνιδιού. Δεν ξέρουμε αν το κάνουν επίτηδες δεν ξέρουμε αν έχουμε μετρήσει τις διαθέσεις των Ελλήνων τηλεθεατών. Πάντως είναι δεδομένο και ξέρουν ότι ο κόσμος δεν θα κάτσει να δει με ευκολία το παιχνίδι που κερδίζουν οι Τούρκοι Δεν ξέρουμε αν διαφημιστικό κόλπο, αλλά έχουμε δεχτεί τρία διαφορετικά e-mail από διαφορετικές πηγές με την ίδια αφετηρία, πως στον Άγιο Δομίνικο σήμερα κερδίζει η ελληνική ομάδα το έπαθλο της ασυλίας. Δεν ξέρουμε αν το γράφουνε για να μας παραπλανήσουν ή όχι πάντως, η διαρροή η σημερινή σε αυτή την πρώτη φάση λέει ότι θα κερδίσουν οι Έλληνες στο αποψινό Survivor.

Όπως γνωρίζετε το site μας το youweekly.gr θα έχει αναλυτικά διαρροή και Spoiler λίγο μετά τις 9 το βράδυ.