ΣΚΑΙ: Ποιος έσωσε εχθές το κανάλι ανέλπιστα!

Η μεγάλη έκπληξη!

ΣΚΑΙ: Ποιος έσωσε εχθές το κανάλι ανέλπιστα!

Το έχουμε πει και το έχουμε ξαναγράψει ότι φέτος το κανάλι του Σκάι περνάει πιο δύσκολα από όλα τα άλλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.


Τα ίδια φυσικά γράφαμε πέρσι για τον ΑΝΤ1 ο οποίος ήταν στην ίδια και χειρότερη θέση που είναι ο Σκάι φέτος. Διαβάστε παρακάτω...

Το θέμα είναι ότι το κανάλι πρέπει να βρει κάποια στιγμή τα αντανακλαστικά να αντιδράσει σε αυτήν την κατρακύλα που αργά αλλά σταθερά θα το φέρει στην τρίτη θέση ή ακόμη και στην Τέταρτη στους πίνακες τηλεθεάσεων της AGB!

Χθες λοιπόν υπήρξε ένα πρόγραμμα που για μεγάλη διάρκεια κράτησε ψηλά τα νούμερα και τερμάτισε και πρώτο στη ζώνη του.

Το power of love Gala έκανε το εξαιρετικό νούμερο 16,4 στο δυναμικό κοινό και τερμάτισε πιο μπροστά από όλο τον ανταγωνισμό της απογευματινής ζώνης.


Αυτό ήταν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το κανάλι του Φαλήρου καθώς το συγκεκριμένο σόου στην καθημερινή ζώνη δεν προχωράει πολύ καλά. Ιδιαιτέρως στο δυναμικό κοινό είναι οριακά στο 12,0 χθες όμως ξεκίνησε από 13,9 στο πρώτο τέταρτο και έφτασε να κάνει το μεγαλύτερο νούμερο του στις 4.30 το απόγευμα με 21,3! Επιτέλους ένα καλό νέο για το κανάλι του Σκάι τουλάχιστον για χθες την Κυριακή.