Έλενη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Full in love! Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές στην μέση του δρόμου!

Πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ!

Έλενη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Full in love! Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές στην μέση του δρόμου!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο να περνάνε την πόρτα του Tatoi club, φορώντας τις αθλητικές τους φόρμες.

Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz, λίγο πριν καταλάβει τον φωτογράφο, αγκαλιαζόταν, φιλιόταν και έδειχνε τον έρωτα του ο ένας για τον άλλον, χωρίς να νοιάζεται εάν τους έβλεπε κανείς. Διαβάστε παρακάτω...

«Έμοιαζαν σαν ερωτευμένα μαθητούδια», λέει αυτόπτης μάρτυρας στο Youweekly.gr που βρισκόταν εκεί την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έδιναν καυτά φιλιά.

Οι δυο τους είχαν αρκετό καιρό να πιάσουν τις ρακέτες τους και να πάνε για προπόνηση. Εξάλλου, δεν πρόκειται για μια καινούρια συνήθεια της παρουσιάστριας και του άντρας της, η ίδια μάλιστα έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο συγκεκριμένο άθλημα και έχει δηλώσει χαριτολογώντας ότι της αρέσει ιδιαίτερα και το έχει αγαπήσει βλέποντας τον γιο της Άγγελο να παίζει μαζί με τον Μάκη, αλλά εκείνη έχει καταφέρει μόνο να... μαζεύει τα μπαλάκια.