Ελένη Τσολάκη: Τι νούμερα έκανε η τελευταία εκπομπή της!

Κατάφερε να συγκινήσει τους τηλεθεατές έστω και την τελευταία στιγμή;

Ελένη Τσολάκη: Τι νούμερα έκανε η τελευταία εκπομπή της!

Από την αρχή της χρονιάς είχαμε γράψει επανειλημμένα στο youweekly.gr ότι η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή της δεν προχωράει!

Mάλιστα είχαμε γράψει ένα έντονο παρασκήνιο για τους λόγους που η εκπομπή «Τι λέει» δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει νούμερα. (Πανικός και απογοήτευση στον ALPHA! Ποιο είναι το κουτσό άλογο που δεν... λέει με τίποτα!)


Στην συνέχεια στο Vanda's είχαμε αποκαλύψει το έντονο παρασκήνιο που συμβαίνει στον Alpha και ποιος ήταν ακριβώς που έσωζε την Ελένη Τσολακη όπως επίσης και τι περιθώριο είχαν δώσει στην παρουσιάστρια για να σώσει την εκπομπή της! Ελένη Τσολάκη: Ποιος την σώζει στον Αlpha! (Παρασκήνιο)

Χθες λοιπόν είχαμε στον αέρα την τελευταία εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στην τηλεόραση του Alpha!

Είχαμε συγκίνηση, κλάματα, αποχαιρετισμούς... Άραγε συγκινήθηκε το τηλεοπτικό κοινό; Συνήθως οι τελευταίες εκπομπές συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κόσμου! Δυστυχώς όμως ούτε στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τηλεθεατές!

Το «τι λέει» λοιπόν εχθές στο δυναμικό κοινό έκανε τηλεθέαση 5,9! Ξεκίνησε με 6,7 ανέβηκε στο 7,8 έκανε 5,0 6,9 4,5 6,0 5,5 και έκλεισε με το χαμηλό 4,5...