Πασχάλης Τσαρούχας: Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα που εμφανίζεται στο YFSF ήταν ζευγάρι;

Δεν πάει το μυαλό σας! Το έκρυβαν καλά αλλά προδόθηκαν!

Πασχάλης Τσαρούχας: Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα που εμφανίζεται στο YFSF ήταν ζευγάρι;

Το Your Face Sounds Familiar ένωσε ξανά το πρώην ζευγάρι! Και οι δύο συμμετέχουν στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 αλλά... σε διαφορετικές θέσεις!


Ο λόγος για την Μιμή Ντενίση, που είναι στην κριτική επιτροπή και τον Πασχάλη Τσαρούχα! Διαβάστε παρακάτω...


Οι δυο τους, χώρισαν μετά από μικρό χρονικό διάστημα και ο ίδιος Πασχάλης Τσαρούχας είχε ερωτηθεί παλιότερα σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ! για τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση.


Ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε στο περιοδικό: «Όχι. Συναντηθήκαμε στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη άνοιξη. Είπαμε ένα γεια με χαμόγελο, πολύ ευχάριστα, αλλά δεν έχουμε κρατήσει επαφή. Πήραμε άλλους δρόμους». Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ από τους Κου - Κου:


Σαρώνει το show σε τηλεθέαση

Πρώτα πολλά από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί στο site youweekly.gr σας παρουσιάσαμε τα νούμερα γενικού συνόλου για Survivor, YFSF και Bake off Greece διαβάστε αναλυτικά εδώ -Τηλεθέαση 17/2: Μάχη για YFSF - Survivor - Bake of Greece - Έπιασε το κόλπο του ΣΚΑΙ

Έχουμε όμως στα χέρια μας και τα νούμερα που έχουν να κάνουν με το δυναμικό κοινό! Διαβάστε παρακάτω...


Ξεκινάμε με τον νικητή της βραδιάς που ήταν η Μαρία Μπεκατώρου με το YFSF.


Το οικογενειακό παιχνίδι του ΑΝΤ1 έκανε το εκπληκτικό νούμερο 23,0 μέσα στην εκπομπή, κυρίως στο φινάλε έφτασε σε τέταρτο το 29,2 και άφησε πίσω εκείνη τη στιγμή το Survivor τουλάχιστον κατά 10 μονάδες!


Το Survivor παρά τα κόλπα που έκανε και δεν έπαιζε διαφημίσεις για δυόμισι ολόκληρες ώρες δεν κατάφερε να συγκινήσει το κοινό, έκανε μόλις 17,3 το Bake off Greece μόλις 9,9.

Το Survivor όπως δυστυχώς καταλάβαμε όλοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΣΚΑΙ που το προσπαθεί με νύχια και με δόντια δεν ανεβαίνει ούτε με γερανό. Δεν βοηθάνε ούτε οι περιγραφές του Τανιμανίδη που θυμίζουν μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα στη Βραζιλία ούτε το κοουτσάρισμα και ο ρόλος του μέσα στο παιχνίδι ούτε καν το τρικ να μην κάνουμε break για διαφημίσεις. Ο κόσμος κουράστηκε προφανώς με το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης και επιλέγει περισσότερο οικογενειακά προγράμματα!

TAGS