Κατερίνα Δαλάκα: Οι πρώτες δηλώσεις πριν φύγει για Survivor! Πότε πετάει για Άγιο Δομίνικο;

Όσα είπε για την Ελληνική αλλά και την Τούρκικη ομάδα!

Κατερίνα Δαλάκα: Οι πρώτες δηλώσεις πριν φύγει για Survivor! Πότε πετάει για Άγιο Δομίνικο;

Στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας η Κατερίνα Δαλάκα.

Η πρωταθλήτρια έκανε τις πρώτες δηλώσεις πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα μπει στην ελληνική ομάδα του Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα, μίλησε για την δυσκολία που θα υπάρξει στην αρχή μέχρι να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα των παικτών που ήδη βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι, για την αντίδραση Τούρκων αλλά και Ελλήνων μόλις άκουσαν πως θα μπει στο παιχνίδι, αλλά και για τον Τόνυ όπου έδειξε πως δεν χάρηκε ιδιαίτερα στο άκουσμα της είδησης. Βέβαια, δεν μας αποκάλυψε πότε πετάει για το εξωτικό νησί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το τρελό ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να μπει στο παιχνίδι!

Η Κατερίνα Δαλάκα, θεωρείται από τους υπεύθυνους του Survivor Ελλάδα - Τουρκία το δυνατό χαρτί του παιχνιδιού! Ο άσσος στο μανίκι σαν να λέμε, που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν με τα νούμερα που είχαν πάρει την κατιούσα!

Της έταξαν λοιπόν γη και ύδωρ! Αν και η αθλήτρια αντιστάθηκε σθεναρά, μιας και τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημά της, τελικά ενέδωσε και είπε το ναι!

Είπε το ναι βέβαια, γιατί ο Τανιμανίδης την έπιασε στο φιλότιμο και στο ελληνικό της πνεύμα αλλά και τα λεφτά, ήταν πολλά Άρα, που λέει και η αθάνατη ατάκα! Πάμε λοιπόν να σας αποκαλύψω το ποσό γιατί ξέρω πως δεν κρατιέστε! Αρχικά να ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι το ποσό είναι πενταψήφιο και έχει μπροστά τον αριθμό εφτά! Ναι, ναι καλά διαβάζετε!

Οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν με 50.000 € ανέβηκαν στα 60.0000 και έκλεισαν σε ένα ποσό πάνω από 70.000 €! Επιπλέον, έχουν ενεργοποιήσει ειδική ρήτρα!

Τι ρήτρα; Ρήτρα bonus τηλεθέασης! Δηλαδή, για κάθε μονάδα που θα ανεβεί το Survivor μετά την είσοδο της της έχουν υποσχεθεί στην Δαλάκα 10.000 ευρώ επιπλέον από την αμοιβή της! Ε, μετά από αυτό πως να μην συγκινηθεί το κορίτσι λίγο παραπάνω! Φαντάζεστε ωστόσο, να μην πιάσει το ΄κόλπο; Ε, ρε γλέντια! (Survivor: Θα πιάσει το κόλπο του ΣΚΑΙ με την Δαλάκα και τον Τανιμανίδη για να σώσουν το παιχνίδι; (Παρασκήνιο)