Κατερίνα Δαλάκα: Απαντάει για ποιον λόγο μπήκε στο Survivor και αν τα χρήματα έπαιξαν ρόλο!

Την τσάκωσαν στο αεροδρόμιο!

Κατερίνα Δαλάκα: Απαντάει για ποιον λόγο μπήκε στο Survivor και αν τα χρήματα έπαιξαν ρόλο!

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα!


Η αθλήτρια που έγραψε ιστορία στο Survivor, πέταξε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω...


Η εκπομπή την περίμενε στο αεροδρόμιο και η ίδια είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν σημαίνει ότι σταματάω την προετοιμασία μου... Δεν παρατάω τον στίβο! Ήταν μια μεγάλη απόφαση και θα την στηρίξω με πράξεις! Έκανα μια επιλογή και θα την στηρίξω.... Τα χρήματα με τα οποία κέρδισα τα έχω κρατήσει... Δεν είμαι σπάταλη και δεν κάνω μεγάλη ζωή! Τα αξιοποιώ εκεί... Τα χρήματα που μου δόθηκαν τώρα φυσικά έπαιξαν ρόλο γιατί έχω και μια ζωή έξω από το παιχνίδι! Με τον Αγόρου δεν έχουμε μιλήσει! Καλή του επιτυχία!»

«Ετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς αγώνες και δεν θα πήγαινε ξανά στο παιχνίδι μου είχε πει» είπε η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά όλο νόημα! «Δεν ξέρουμε αν ήταν πολλά τα λεφτά» συμπλήρωσε η ίδια... Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τι είχαμε γράψει εμείς στο Youweekly.gr για την Δαλάκα και τα χρήματα

Εμείς στο Youweekly.gr είχαμε ήδη γράψει από το Σάββατο πόσα χρήματα πήρε η Κατερίνα Δαλάκα! Σας παραθέτουμε λοιπόν όλο το κείμενο:

Σας υποσχέθηκα το θέμα από το πρωί, και φυσικά κρατάω πάντα τις υποσχέσεις μου! Μετά το παρασκήνιο με το πώς μπήκε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία που ήδη σας έδωσα (Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Όλο το παρασκήνιο για το πώς μπήκε η Δαλάκα στο παιχνίδι!) ήρθε η ώρα για το δεύτερο καυτό θέμα της ημέρας!


Πόσα λεφτά πήρε η Κατερίνα; Πόσα παζάρια έκανε με τον ΣΚΑΙ και τελικά με τι ποσό... έκλεισε; Μόνο στο Vanda's έχω το πλήρες ποσό που προκαλεί ίλιγγο!


Η Κατερίνα Δαλάκα, θεωρείται από τους υπεύθυνους του Survivor Ελλάδα - Τουρκία το δυνατό χαρτί του παιχνιδιού! Ο άσσος στο μανίκι σαν να λέμε, που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν με τα νούμερα που είχαν πάρει την κατιούσα!

katerina-dalaka


Της έταξαν λοιπόν γη και ύδωρ! Αν και η αθλήτρια αντιστάθηκε σθεναρά, μιας και τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημά της, τελικά ενέδωσε και είπε το ναι!


Είπε το ναι βέβαια, γιατί ο Τανιμανίδης την έπιασε στο φιλότιμο και στο ελληνικό της πνεύμα αλλά και τα λεφτά, ήταν πολλά Άρα, που λέει και η αθάνατη ατάκα! Πάμε λοιπόν να σας αποκαλύψω το ποσό γιατί ξέρω πως δεν κρατιέστε! Αρχικά να ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι το ποσό είναι πενταψήφιο και έχει μπροστά τον αριθμό εφτά! Ναι, ναι καλά διαβάζετε!


Οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν με 50.000 € ανέβηκαν στα 60.0000 και έκλεισαν σε ένα ποσό πάνω από 70.000 €! Επιπλέον, έχουν ενεργοποιήσει ειδική ρήτρα!


Τι ρήτρα; Ρήτρα bonus τηλεθέασης! Δηλαδή, για κάθε μονάδα που θα ανεβεί το Survivor μετά την είσοδο της της έχουν υποσχεθεί στην Δαλάκα 10.000 ευρώ επιπλέον από την αμοιβή της! Ε, μετά από αυτό πως να μην συγκινηθεί το κορίτσι λίγο παραπάνω! Φαντάζεστε ωστόσο, να μην πιάσει το ΄κόλπο; Ε, ρε γλέντια! (Survivor: Θα πιάσει το κόλπο του ΣΚΑΙ με την Δαλάκα και τον Τανιμανίδη για να σώσουν το παιχνίδι; (Παρασκήνιο)