Βόμβα! Πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός απαντά αν είχε ερωτική σχέση με τον... Γκλέτσο! (Βίντεο)

Και όμως το είπε!

Βόμβα! Πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός απαντά αν είχε ερωτική σχέση με τον... Γκλέτσο! (Βίντεο)

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Έλληνας πολιτικός και μας άφησε άφωνους!


Ο ίδιος, απάντησε, μεταξύ άλλων και στο πρόσφατο δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που τον ήθελε να έχει ερωτικές σχέσεις με τον Απόστολο Γκλέτσο. Διαβάστε παρακάτω....

«Όταν μια επίθεση γίνεται με μια διάθεση στιγματισμού συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, αυτό είναι απάνθρωπο. Όταν βγαίνει ένα άρθρο που κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, δεν μπορείς για μένα να το αγνοήσεις. Πρέπει να υψώσεις το ανάστημά σου και να πεις μέχρι εδώ.

Εμείς απαντήσαμε σε αυτό το άρθρο κάνοντας λίγο χιούμορ σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, αλλά τελειώνοντας με ένα πολύ σοβαρό κομμάτι που έλεγε πως αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Τέτοιου είδους άρθρα θα έπρεπε να τραβάνε την προσοχή των αρμοδίων έτσι ώστε να κρατιέται η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Δεν σκέφτηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν είναι το θέμα η προσωπική προσβολή. Ενοχλήθηκα πάρα πολύ, σαν ένας Αθηναίος, ο οποίος δεν δέχεται μια εφημερίδα να συμπεριφέρεται έτσι σε ένα πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σαρώνει σε τηλεθέαση το Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά είναι σαφώς ένα εξαιρετικά δυνατό χαρτί για την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Είναι η παρουσιάστρια εκείνη που ακόμα και στα δύσκολα του καναλιού πάντα έβαζε πλάτη.


Είναι μία γυναίκα που μόνο με την προσωπικότητα της καταφέρνει να συγκίνηση όχι μόνο το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το σύνολο της διαφημιστικής αγοράς.


Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια που είναι λίρα 100 για το κανάλι του ΑΝΤ1 το τελευταίο διάστημα έκανε κάποιες χαμηλές επιδόσεις στα νούμερα τηλεθέασης. Χθες όμως ξημέρωσε για την Φαίη Σκορδά μια διαφορετική μέρα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έκανε αλλά κυριολεκτικά απασφάλισε.

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό, κυριολεκτικά τους ισοπέδωσε όλους και έτσι έκλεισε στόματα!

Συγκεκριμένα «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 εχθές στο δυναμικό κοινό έκανε 25,7.

Η Καραβάτου στη «Φωλιά των κούκου» ακολουθεί με 19,3 κοντά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με 18,0 το «Μαζί σου» με Τατιάνα Στεφανίδου στο Σκάι 11,7 και η Κατερίνα Καινούργιου με το Ευτυχείτε 11,3!