Συναγερμός στον Alpha: Ο Ant1 έκλεψε το δυνατό χαρτί του!

Πανικός στο κανάλι!

Συναγερμός στον Alpha: Ο Ant1 έκλεψε το δυνατό χαρτί του!

Να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης θέλει το κανάλι του Αμαρουσίου, ετοιμάζοντας μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε γράψει πως ο ΣΚΑΪ, βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης να είναι στο… πάτωμα σχεδιάζει να ενισχύσει τις τηλεοπτικές σειρές και να βάλει στην άκρη τα ριάλιτι.

Εξάλλου το φετινό Survivor που διεξάγεται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά και το Power of Love, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και έτσι το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει να ενισχύσει το πρόγραμμά του με νέα σίριαλ και μάλιστα ελληνικά.

Στον Ant1 ωστόσο, που εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στις ελληνικές σειρές, βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης να πηγαίνουν εξαιρετικά, έχοντας «καπαρώσει» την πρωτιά μεταξύ των καναλιών.

Ετοιμάζονται μάλιστα να προχωρήσουν σε μια μεταγραφή - «βόμβα» από τον Alpha που αναμένεται να… τρελάνει τα νούμερα τηλεθέασης.

Στο ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν τις τηλεοπτικές σειρές...Την ώρα που στον ΣΚΑΪ έχουν απογοητευτεί από τα ριάλιτι όπως το Survivor...Στο κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζονται για τη μεταγραφή - «βόμβα»...

Ακούγοντας στον ΣΚΑΪ ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο «κλείνει» στον ΑΝΤ1, σήμανε συναγερμός...Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Γεωργίου, δημιουργός του «Τατουάζ» και του «Μπρούσκο» είναι έτοιμος να υπογράψει στον ANT1. Όπως είναι φυσικό θα πάρει μαζί την ομάδα του, ενώ αναζητά και νέους ηθοποιούς...