Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz χώρισε οριστικά! Τον έπιασε στα πράσα με την κολλητή της αδερφής της

Στη δημοσιότητα το βίντεο που τον καίει!

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz χώρισε οριστικά! Τον έπιασε στα πράσα με την κολλητή της αδερφής της

Σάλος στο Χόλυγουντ καθώς φουντώνουν οι φήμες ότι το ζευγάρι χώρισε πλέον οριστικά.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Τόμσον παραβρέθηκε σε ένα πάρτι το βράδυ της Κυριακής, με μάρτυρες να λένε πως ο μπασκετμπολίστας ερωτοτροπούσε με την Τζορντίν Γουντς, η οποία μάλιστα είναι κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το People, η διάσημη τηλεπερσόνα ανακάλυψε την απιστία του συντρόφου της με το μοντέλο Ζορντίν Γουντς. «Όλη η οικογένεια είναι εξαγριωμένη» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό. «Δεν είχαν καταλάβει τίποτα» πρόσθεσε. Μια άλλη πηγή, μάλιστα, είπε στο People πως η οικογένεια Καρντάσιαν είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με την Γουντς. «Είναι πραγματικά πολύ θυμωμένοι και αηδιασμένοι όλοι τους στην οικογένεια» μαζί της, είπε η πηγή.

Να σημειωθεί πως η Zορντίν Γουντς είναι επίσης μέλος της ομάδας Good American, του εμπορικού σήματος της Κλόε Καρντάσιαν και έχει στο παρελθόν κάνει το μοντέλο για την εταιρεία ρούχων της Κλόε.

Από την πλευρά του, ο μπασκετμπολίστας του NBA, λίγο μετά την ανάρτηση της είδησης για την απιστία του, έγραψε στο Twitter του την φράση «ψευδείς ειδήσεις» προφανώς αρνούμενος το γεγονός. Αλλά λίγο αργότερα, το tweet διαγράφηκε.

Θυμίζουμε ότι λίγο οριν γεννήσει η Κλοέ τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ του πλανήτη είχαν πάρει κυριολεκτικά φωτιά μετά το βίντεο που έδειχνε τον Τρίσταν να την απατά με άλλη γυναίκα.